Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Danusiu,nie ma mowy o żadnych metalowych łózkach,są hotelowe z materacami.Pokoje 2 i 3 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym.Ręcznik dają jeden na zabiegi więc swój raczej trzeba mieć.
Nie słuchaj tych bzdur sprzed wieków.Może luksusu nie ma ale standard sanatoryjny zachowany.
{quote="Felice"]Danusiu,nie ma mowy o żadnych metalowych łózkach,są hotelowe z materacami.Pokoje 2 i 3 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym.Ręcznik dają jeden na zabiegi więc swój raczej trzeba mieć.
Nie słuchaj tych bzdur sprzed wieków.Może luksusu nie ma ale standard sanatoryjny zachowany.[/quote]
Marnelo pisze:Napisz do mnie maila to wiecej zdjęć pokażę bo tu się nie wgrywają a mam ich przeszlo 500.
Mornelo,nie wysyłaj mi na skrzynkę zdjęć z samego Ciechocinka, tylko prosiłam o zdjęcia pokoi.Te zdjecia sa z 2014r,to przez ten czas mogło się trochę zmienić
Mornelo dziękuję za fotki z Julianówki.
Pokój 3 osobowy nawet duży,bez balkonu,przy każdym łóżku szafeczka z lampką nocną,stół i 3 krzesła,na podłodze dywanik,szafa z lustrem w przedpokoju.Może mi się uda przenieść te zdjęcia na forum.Pozdrawiam