KOGA II KUDOWA ZDRÓJ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
gruby56
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2017 09:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: KOGA II KUDOWA ZDRÓJ

Post autor: gruby56 »

lec
hos

mam prośbe czy mozesz iśc na spacer i zapytać czy będzie otwarta koga nie moge sie tam dodzwonic pozdrawiam gruby56
Awatar użytkownika
lechos
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2016 17:06
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: lechos »

Sorka, że nie zaglądałem i nie odpisywałem ale jest tu naprawdę dużo ciekawszych rzeczy niż siedzenie przed kompem :D .
Dzięki Beti, pobyt był milutki (jednak zawsze mógłby być jeszcze milszy) i czas zleciał nieubłaganie ........jutro z rana pakowanie się i wrotki do domku.
Co do KOGI..........prace trwają jeszcze lecz nie miałem okazji się zapytać jak długo. Najprościej zadzwonić do swojego NFZ-tu, tam na pewno będą wiedzieli bo do większości osób którzy mieli skierowanie do Kogi dzwonili i z NFZ-tu i z Zameczku (ja niestety należałem do mniejszości i musiałem sobie na przywitanie strzelić spacerek).
Pozdro ;)
gruby56
Kuracjusz
Kuracjusz

dzieki lechos za informacje szkoda ze juz do domu pozdrawiam gruby56 :P :P
Awatar użytkownika
lechos
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2016 17:06
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: lechos »

Raczej już starczy tego dobrego .............chyba wszystkie kamienie z organizmu wypłukałem czeskim browcem :mrgreen:
Życzę Tobie udanego pobytu i pozbycia się kamieni nawet jeśli ich nie masz ..........profilaktyka i zapobieganie ;)
gruby56
Kuracjusz
Kuracjusz

czy ktos jedzie do kogi od 9 lutego prosze o informacje
kowter13
Na forum od: 22 kwie 2018 06:33

Post autor: kowter13 »

]Sanatorium kiepskie. Wszystkie zabiegi są poza obiektem. Posiłki kiepskie, jedynie obiady są znośne, natomiast śniadania i kolacje ilościowo są mniejsze niż potrzebuje 5 letnie dziecko. Np. mała łyżeczka serka, ćwiartka pomidora, masła tle co nic i kilka plasterków kiszonego ogórka oraz kleks keczupu.😡😡😡 Natomiast ten sam właściciel w innym swoim obiekcie "Polonia" kaarmi ludzi zupełnie inaczej. Posiłki do wyboru i obfite. Sam obiekt w porównaniu z "Kogą" jest jak pałac. Nie wiem skąd taka różnica? Dlaczego NFZ toleruje taką sytuację. Więźniowie, którzy odbywają karę wielokrotnie za odebranie komuś zdrowia są lepiej żywieni niż osoby chore, które przyjeżdżają po zdrowie.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 183 razy
Podziękowano: 110 razy

Post autor: GIENIA »

Podrzucam opinię M402 z tego wątku , którą zacytowała Betina :D