witaj Margotko...czyżbyśmy były krajankami, bo widzę, że jesteś zorientowana w terenie i w temaciemargot pisze:Andrzeju JANOWICE to nie Penderecki .......tylko trochę inna historia Tarnowa tak jak ruiny zamku Sanguszków
ROZMOWY NOCĄ
Re: ROZMOWY NOCĄ
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
witaj Andrzejuandrzej1955 pisze:Pozdrawiam Cię Irenko,chcesz czy nie ale to ja jestem Twoim krajanem,Janowice pomyliłem z Lusławicami,Margot zostanie wzięta na spytki co łączy ją z tym regionem i wszystko wyśpiewa jak na spowiedziIrenko 20 km. od Ciebie w stronę Grybowa i Krynicy jest mała mieścina z Sanktuarium MBT i tygodniowym odpustem, jest to miejsce mojego urodzenia, ale nie mieszkam w tych rejonach już 25 lat- sentyment zawsze zostanie, pozdrawiam świątecznie
![]()
![]()
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Te wszystkie małe miasteczka mają swój klimat i urok , choćby takie Gorlice (super lody i jedzonko obok Rynku w górnej części ,,HOTELIK) , Grybów , BIECZ z ciekawą historią i piękną wieżą , no i oczywiście Ciężkowice ( Baba Jaga jest extra) .andrzej1955 pisze:Pozdrawiam Cię Irenko,chcesz czy nie ale to ja jestem Twoim krajanem,Janowice pomyliłem z Lusławicami,Margot zostanie wzięta na spytki co łączy ją z tym regionem i wszystko wyśpiewa jak na spowiedziIrenko 20 km. od Ciebie w stronę Grybowa i Krynicy jest mała mieścina z Sanktuarium MBT i tygodniowym odpustem, jest to miejsce mojego urodzenia, ale nie mieszkam w tych rejonach już 25 lat- sentyment zawsze zostanie, pozdrawiam świątecznie
![]()
![]()
POZDRAWIAM
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- margot
- W naszej pamięci