Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Lubelski NFZ

Post autor: maria123 »

Być może, ale w piątek kolejka nic nie posunęła ;)
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Staż sanatoryjny: 13
Podziękowano: 1 raz

Post autor: henrys66 »

Witam. Maria123 pytałaś wcześniej gdzie otrzymałem skierowanie , więc do Wysowej na 2 marca.W piątek złożyłem prośbę o przesunięcie terminu na maj , czekam na odpowiedź. Jak już dostanę to oczywiście się pochwalę.Pozdrawiam :) .
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 10:12
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: zyrafa48 »

Dzień dobry,
Mario123 chyba Twój wagon odstawili na boczny tor. U mnie numerki systematycznie spadają (w piątek też nie było źle).
Lubelanko64 mamy podobny numer. Ja liczę na maj (może być z łapanki). Jeżeli nie maj to ze względu na sprawy zawodowe mogę dopiero w drugiej połowie sierpnia. Może się zdarzyć, że pojedziemy razem :D .
Gmatwa się coraz bardziej, im bliżej wysiadki tym bardziej termin opuszczenia pociągu jest niewiadomy :? .
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzisiaj mój wagon też odstawili na boczny tor :mrgreen: Jak na razie od rana spadło tylko 2 numerki w dól ;)
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

maria123 pisze:Dzisiaj mój wagon też odstawili na boczny tor :mrgreen: Jak na razie od rana spadło tylko 2 numerki w dól ;)
Mario wiem jak się denerwujesz, te ostatnie dni oczekiwania są najbardziej stresujące....dużo cierpliwości Ci życzę i oczwiście zadowalajacego przydziału :D
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Chmurka07 :!: Dzięki za otuchę. Dzisiaj już pewnie nie załapię się. Ale im póżniej tym bliżej lata :lol:
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

zyrafa48 pisze:Dzień dobry,
Mario123 chyba Twój wagon odstawili na boczny tor. U mnie numerki systematycznie spadają (w piątek też nie było źle).
Lubelanko64 mamy podobny numer. Ja liczę na maj (może być z łapanki). Jeżeli nie maj to ze względu na sprawy zawodowe mogę dopiero w drugiej połowie sierpnia. Może się zdarzyć, że pojedziemy razem :D .
Gmatwa się coraz bardziej, im bliżej wysiadki tym bardziej termin opuszczenia pociągu jest niewiadomy :? .
Liczę na przełom sierpnia-września. Moje 18 m-cy od ostatniego pobytu upływa w czerwcu. Pochwalę się terminem i miejscem, nie zdarzyło mi się być na turnusie z kimś z Lublina, okolice tak np. Zamość, Biała P. Radzyń. Tym razem może być miła niespodzianka. Pozdrawiam
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: wojtek11 »

Witam forumowiczów z lubelskiego NFZ i nie tylko :) po upływie 9 miesięcy od chwili złożenia wniosku ubyło 16000 tyś :D numerków patrząc w przeglądarkę pozostało tylko 14500 więc czekm cierpliwie na wyjazd zimowy pozdrawiam i życzę wszystkim jak najlepszego wyjazdu
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja również czekam cierpliwie, choć mój numerek dzisiaj 500. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

maria123 pisze:Ja również czekam cierpliwie, choć mój numerek dzisiaj 500. :lol: :lol: :lol:
Szczęściara. :!: :!: :!: :!: :kwiat:
ODPOWIEDZ