Lubelski NFZ
-
henrys66
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2013 20:56
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękowano: 1 raz
Re: Lubelski NFZ
- zyrafa48
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 03 kwie 2014 10:12
- Staż sanatoryjny: 1
Mario123 chyba Twój wagon odstawili na boczny tor. U mnie numerki systematycznie spadają (w piątek też nie było źle).
Lubelanko64 mamy podobny numer. Ja liczę na maj (może być z łapanki). Jeżeli nie maj to ze względu na sprawy zawodowe mogę dopiero w drugiej połowie sierpnia. Może się zdarzyć, że pojedziemy razem
Gmatwa się coraz bardziej, im bliżej wysiadki tym bardziej termin opuszczenia pociągu jest niewiadomy
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Staż sanatoryjny: 7
Mario wiem jak się denerwujesz, te ostatnie dni oczekiwania są najbardziej stresujące....dużo cierpliwości Ci życzę i oczwiście zadowalajacego przydziałumaria123 pisze:Dzisiaj mój wagon też odstawili na boczny torJak na razie od rana spadło tylko 2 numerki w dól
- lubelanka64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 10 razy
Liczę na przełom sierpnia-września. Moje 18 m-cy od ostatniego pobytu upływa w czerwcu. Pochwalę się terminem i miejscem, nie zdarzyło mi się być na turnusie z kimś z Lublina, okolice tak np. Zamość, Biała P. Radzyń. Tym razem może być miła niespodzianka. Pozdrawiamzyrafa48 pisze:Dzień dobry,
Mario123 chyba Twój wagon odstawili na boczny tor. U mnie numerki systematycznie spadają (w piątek też nie było źle).
Lubelanko64 mamy podobny numer. Ja liczę na maj (może być z łapanki). Jeżeli nie maj to ze względu na sprawy zawodowe mogę dopiero w drugiej połowie sierpnia. Może się zdarzyć, że pojedziemy razem.
Gmatwa się coraz bardziej, im bliżej wysiadki tym bardziej termin opuszczenia pociągu jest niewiadomy.
-
wojtek11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2012 14:45
- Staż sanatoryjny: 15