Może i teraz będzie można tak zrobićosama75 pisze:Byłem już raz w innym sanatorium i tam było tak że na początku można było sobie dobrać lokatora. Jak ktoś póżniej przyjechał to dostawał numer pokoju z kluczem dobierali tam osoby wg wieku
Wital Gołdap od 25.02.2017
-
Marta33
- Kuracjusz

- Na forum od: 20 lut 2017 09:07
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Wital Gołdap od 25.02.2017
A nie o 12.00?syl pisze:Dziękuję za info o zabiegach
Co do przejazdu to wiedziałam że tak jest , chodziło mi o to ze ten autobus jest najwygodniejszy , zwracają całość za bilet no i jest tylko dla nasWiec polecam .odjeżdża ze Wschodniego od ul Kijowskiej o 9.30
A może mi ktoś powiedzieć coś o budynku B ? I czy ktoś z Was tam może będzie ?
- Iwona50
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 kwie 2015 23:20
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 14
-
kuleczek
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 07 lut 2017 18:22
- Oddział NFZ: Mazowiecki
Witam.syl pisze:Dziękuję za info o zabiegach
Co do przejazdu to wiedziałam że tak jest , chodziło mi o to ze ten autobus jest najwygodniejszy , zwracają całość za bilet no i jest tylko dla nasWiec polecam .odjeżdża ze Wschodniego od ul Kijowskiej o 9.30
A może mi ktoś powiedzieć coś o budynku B ? I czy ktoś z Was tam może będzie ?
Jade do Witala 25 na psychosomatyke i na "zaproszeniu z Zus" mam napisane budynek A... z tego co czytalam to wszyscy z Zus powinni byc w tym budynku. Jesli i Ty masz psychosomatyke to nie mozemy byc w 2 roznych budynkach... Nie pale, nie chrapie, nie ogladam seriali
-
kuleczek
- Aktywny Kuracjusz

Czy na miejscu oprocz jakiegos barku jest jakis maly sklepik spozywczy gdzie moznaby bylo kupic jedzenie, ktorego nie przewiduje stolowka sanatoryjna?
Szukalam informacji szczegolowych nt zabiegow na psychosomatyke i nie znalazlam nawet na czesci opisujacej sanatoria. Wiem ze jakas terapia zajeciowa, cwiczenia i relaksacja beda tylko chcialabym znac jakies szczegoly np. czy sa elementy hipnozy czy jogi ktorych chcialabym jednak uniknac... czy basen w takich schorzeniach i cwiczenia na sali tez sa obowiazkowe... jestem w kiepskim stanie i czasem trudno mi znalezc sile na krotki spacer a co dopiero na cwiczenia....
pierwszy raz jade i metlik w glowie mam
-
kuleczek
- Aktywny Kuracjusz