Wital Gołdap od 25.02.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Marta33
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2017 09:07
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Wital Gołdap od 25.02.2017

Post autor: Marta33 »

osama75 pisze:Byłem już raz w innym sanatorium i tam było tak że na początku można było sobie dobrać lokatora. Jak ktoś póżniej przyjechał to dostawał numer pokoju z kluczem dobierali tam osoby wg wieku
Może i teraz będzie można tak zrobić :)
osama75
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2017 15:01
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: osama75 »

Marta już w piątek się dowiemy
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05

Post autor: bodana2 »

syl pisze:Dziękuję za info o zabiegach :)
Co do przejazdu to wiedziałam że tak jest , chodziło mi o to ze ten autobus jest najwygodniejszy , zwracają całość za bilet no i jest tylko dla nas :) Wiec polecam .odjeżdża ze Wschodniego od ul Kijowskiej o 9.30
A może mi ktoś powiedzieć coś o budynku B ? I czy ktoś z Was tam może będzie ?
A nie o 12.00?
syl
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2017 12:24

Post autor: syl »

Początkowo była godz.12 .00 ale zadzwonił do mnie przewoźnik ze zmiana na 9.30
syl
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2017 12:24

Post autor: syl »

Fajnie by było Marta razem zamieszkac ale jestem pewna że to nie możliwe :/ ja mam bud B a Ty A no i ja jadę na inne schorzenie :///
Awatar użytkownika
Iwona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2015 23:20
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Iwona50 »

Jadę do sanatorium Wital w Gołdapi na turnus 18 marca do 8 kwietnia z NFZ, od jakiegoś czasu pytam, szukam i nic i chyba będę na tym turnusie sama... hhahah:)
Marta33
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2017 09:07

Post autor: Marta33 »

Czy ktoś jeszcze jedzie z Olsztyna lub okolic ?
kuleczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2017 18:22
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: kuleczek »

syl pisze:Dziękuję za info o zabiegach :)
Co do przejazdu to wiedziałam że tak jest , chodziło mi o to ze ten autobus jest najwygodniejszy , zwracają całość za bilet no i jest tylko dla nas :) Wiec polecam .odjeżdża ze Wschodniego od ul Kijowskiej o 9.30
A może mi ktoś powiedzieć coś o budynku B ? I czy ktoś z Was tam może będzie ?
Witam. :)
Jade do Witala 25 na psychosomatyke i na "zaproszeniu z Zus" mam napisane budynek A... z tego co czytalam to wszyscy z Zus powinni byc w tym budynku. Jesli i Ty masz psychosomatyke to nie mozemy byc w 2 roznych budynkach... Nie pale, nie chrapie, nie ogladam seriali :), nie zapominam o codziennej higienie, fleją tez nie jestem i moze sie nie martwie na kogo w pokoju trafie bo mam nadzieje, ze osoba o innym stylu zycia jednakze dorosla i inteligentna bedzie w stanie pojsc na niezbedne kompromisy aby zylo sie lepiej ;). Wazne aby nie trafic na totalnego egoiste... Tez zastanawialam sie jak Marta czy jest mozliwosc prania w pralce... ciezko bedzie uprac cos wiekszego recznie... jeszcze ciekawi mnie czy kazda osoba w pokoju bedzie miala swoj klucz... zeby nie bylo dodatkowego stresa... a jesli chodzi o wizyte meza i chec opuszczenia budynku na noc i niedziele to wydaje mi sie ze moze i maja takie zasady ale przeciez nie jedziemy do wiezienia wiec zatrzymac sila przeciez nie moga... chyba ze jest to w regulaminie, ktory podpisuje sie na samym poczatku.
kuleczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

czy ktoś z Was ma informacje nt mozliwosci korzystania z lodowki? Sa w pokojach? Nie spodziewam sie dietetycznego jedzenia a przy braku blisko sklepu przydalaby sie taka mozliwosc aby nie biegac kilka kilometrow codziennie po jogurt.

Czy na miejscu oprocz jakiegos barku jest jakis maly sklepik spozywczy gdzie moznaby bylo kupic jedzenie, ktorego nie przewiduje stolowka sanatoryjna?

Szukalam informacji szczegolowych nt zabiegow na psychosomatyke i nie znalazlam nawet na czesci opisujacej sanatoria. Wiem ze jakas terapia zajeciowa, cwiczenia i relaksacja beda tylko chcialabym znac jakies szczegoly np. czy sa elementy hipnozy czy jogi ktorych chcialabym jednak uniknac... czy basen w takich schorzeniach i cwiczenia na sali tez sa obowiazkowe... jestem w kiepskim stanie i czasem trudno mi znalezc sile na krotki spacer a co dopiero na cwiczenia....

pierwszy raz jade i metlik w glowie mam
kuleczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

a jeszcze moze ktos z Was jadacych 25 czyli w sobote wie co przez weekend mamy tam robic skoro nie ma w popoludnia sobotnie i niedziele zabiegow? czy mozna przyjechac w niedziele a nie w sobote?
ODPOWIEDZ