Ciechocinek Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy 08.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
ania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 09:29
Staż sanatoryjny: 4

Re: Ciechocinek Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy 08.04.2017

Post autor: ania »

Ania
Masz wiadomość na PW :)
Anna1234
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2017 13:07
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Anna1234 »

Tak Aniu, ten 20 sierpień to narząd głosu. Na komisji w ZUS-ie byłam 29 grudnia. Ja mieszkałam w Kolejowym. Jeśli jeszcze kiedyś będę stawałą na komisję, to na pewno poczekam za Ciechocinkiem tyle, ile będzie trzeba. Teraz zobaczę, jak będzie w Polanicy. Pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Anna1234 pisze:Tak Aniu, ten 20 sierpień to narząd głosu. Na komisji w ZUS-ie byłam 29 grudnia. Ja mieszkałam w Kolejowym. Jeśli jeszcze kiedyś będę stawałą na komisję, to na pewno poczekam za Ciechocinkiem tyle, ile będzie trzeba. Teraz zobaczę, jak będzie w Polanicy. Pozdrawiam.
Aniu kotlina Kłodzka jest piękna jest co zwiedzać , a Ciechocinek flaki z olejem ;)
Anna1234
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2017 13:07
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Anna1234 »

Witam Cię dzisiaj :) Wiem, że tam jest pięknie, kiedyś byłam. Co do Ciechocinka, też ma swój urok. Może nie tyle do zwiedzania, ale za to przy doborowym towarzystwie, jest miejscem fantastycznym dla relaksu i zregenerowania sił. A Ty skąd jedziesz do Ciechocinka? Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia.
forumowicz

Anna1234 pisze:Witam Cię dzisiaj :) Wiem, że tam jest pięknie, kiedyś byłam. Co do Ciechocinka, też ma swój urok. Może nie tyle do zwiedzania, ale za to przy doborowym towarzystwie, jest miejscem fantastycznym dla relaksu i zregenerowania sił. A Ty skąd jedziesz do Ciechocinka? Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia.
Anna i tak ci zazdroszczę kotliny kłodzkiej ;) :kwiat:
forumowicz

mazur1963 pisze:
Anna1234 pisze:Witam Cię dzisiaj :) Wiem, że tam jest pięknie, kiedyś byłam. Co do Ciechocinka, też ma swój urok. Może nie tyle do zwiedzania, ale za to przy doborowym towarzystwie, jest miejscem fantastycznym dla relaksu i zregenerowania sił. A Ty skąd jedziesz do Ciechocinka? Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia.
Anna i tak ci zazdroszczę kotliny kłodzkiej ;) :kwiat:
Ciechocinek kto jeszcze jedzie 08.04 br. bo smutno na forum :)
forumowicz

mazur1963 pisze:Witam wszystkich kuracjuszy , czy mam się cieszyć czy smucić z tego przydziału ;) proszę o opinie
Czy w Szpitalu Kolejowym jest parking strzeżony ?
ODPOWIEDZ