Masz wiadomość na PW
Ciechocinek Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy 08.04.2017
-
Anna1234
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 04 mar 2017 13:07
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Ciechocinek Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy 08.04.2017
-
forumowicz
Aniu kotlina Kłodzka jest piękna jest co zwiedzać , a Ciechocinek flaki z olejemAnna1234 pisze:Tak Aniu, ten 20 sierpień to narząd głosu. Na komisji w ZUS-ie byłam 29 grudnia. Ja mieszkałam w Kolejowym. Jeśli jeszcze kiedyś będę stawałą na komisję, to na pewno poczekam za Ciechocinkiem tyle, ile będzie trzeba. Teraz zobaczę, jak będzie w Polanicy. Pozdrawiam.
-
Anna1234
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 04 mar 2017 13:07
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
-
forumowicz
Anna i tak ci zazdroszczę kotliny kłodzkiejAnna1234 pisze:Witam Cię dzisiajWiem, że tam jest pięknie, kiedyś byłam. Co do Ciechocinka, też ma swój urok. Może nie tyle do zwiedzania, ale za to przy doborowym towarzystwie, jest miejscem fantastycznym dla relaksu i zregenerowania sił. A Ty skąd jedziesz do Ciechocinka? Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia.
-
forumowicz
Ciechocinek kto jeszcze jedzie 08.04 br. bo smutno na forummazur1963 pisze:Anna i tak ci zazdroszczę kotliny kłodzkiejAnna1234 pisze:Witam Cię dzisiajWiem, że tam jest pięknie, kiedyś byłam. Co do Ciechocinka, też ma swój urok. Może nie tyle do zwiedzania, ale za to przy doborowym towarzystwie, jest miejscem fantastycznym dla relaksu i zregenerowania sił. A Ty skąd jedziesz do Ciechocinka? Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia.
![]()
-
forumowicz
Czy w Szpitalu Kolejowym jest parking strzeżony ?mazur1963 pisze:Witam wszystkich kuracjuszy , czy mam się cieszyć czy smucić z tego przydziałuproszę o opinie