Cieplice Dom Zdrojowy 24.02.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Cieplice Dom Zdrojowy 24.02.2017

Post autor: Mazrena »

w/g mnie baza zabiegowa jest b dobra, a dobierane są do pacjentów. MarkStan pytałeś kiedyś o zakwaterowanie... dziś przyjechał jakis turnus i widzę ,że do 16 cały czas kwaterują :| . Tańce są 4 miejsca w pobliżu :D Pod tym względem jest ok :) Jak ktoś lubi basen to na miejscu są 2 do ćwiczeń i dalej termy cieplickie dla mnie super :geek: Poza Cieplicami byłam w J Górze i Karpaczu i Szklarskiej. Są również organizowane płatne wycieczki 1 dniowe. Pobyt super :D Pozdrawiam
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

dorotka11 pisze:Witam.Jadę do Cieplic Dom Zdrojowy 24.07.2017r.Proszę o informacje na temat tego sanatorium.Pozdrawiam
Witaj dorotka11! Myślę, że wystarczy jak poczytasz wpisy tych, którzy opisują swój pobyt i odniesione wrażenia z Cieplic. My, którzy pojedziemy tam od 30.03., także opiszemy co nieco z pobytu.Poza tym możesz na priv pytać nawet szczegółowo o to czego nie wyczytasz tu na forum we wszystkich wątkach dotyczących wyjazdu do Cieplic.Ty możesz przeżyć niezapomniane chwile w Cieplicach, bo w lipcu dzień jest długi, można robić dłuzsze wypady a przyroda w Sudetach latem jest niepowtarzalna.Pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

Do mazreny:Jesteś niezastąpiona w przekazywaniu informacji a i wiesiaja dołączyła także. Serdecznie wam dziękujemy.W końcu to forum jest miejscem, w którym "na żywo", można dowiedzieć się o danym miejscu, do którego za chwilę pojedziemy.Usługi są wzajemnie poż 8-) yteczne.Używajcie wszystkiego, co wam przynosi zadowolenie.Pozdrawiam. :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
wiesiaja
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lis 2016 12:56
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: wiesiaja »

Dziękuję markstan :D pozdrawiam również :D Mazrena, w Piechowicach byłaś? To 7 km od Cieplic. Polecam ;)
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34

Post autor: kama »

Hej! Dzięki za informacje, gdzie można się poruszać! Życzę dalszego miłego pobytu.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Dzięki Wszystkim :) MarkStan, staram się jak mogę, albo taka dokładna jestem. :oops: Ja dość,że jechałam pierwszy raz to takich info nie miałam :( , więc rozumię jak to jest. Wiesiaja przejeżdżałam przez Piechowice, wracając ze Szklarskiej :mrgreen: Pozdro dla czytających :kwiat:
ODPOWIEDZ