Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
w/g mnie baza zabiegowa jest b dobra, a dobierane są do pacjentów. MarkStan pytałeś kiedyś o zakwaterowanie... dziś przyjechał jakis turnus i widzę ,że do 16 cały czas kwaterują . Tańce są 4 miejsca w pobliżu Pod tym względem jest ok Jak ktoś lubi basen to na miejscu są 2 do ćwiczeń i dalej termy cieplickie dla mnie super Poza Cieplicami byłam w J Górze i Karpaczu i Szklarskiej. Są również organizowane płatne wycieczki 1 dniowe. Pobyt super Pozdrawiam
dorotka11 pisze:Witam.Jadę do Cieplic Dom Zdrojowy 24.07.2017r.Proszę o informacje na temat tego sanatorium.Pozdrawiam
Witaj dorotka11! Myślę, że wystarczy jak poczytasz wpisy tych, którzy opisują swój pobyt i odniesione wrażenia z Cieplic. My, którzy pojedziemy tam od 30.03., także opiszemy co nieco z pobytu.Poza tym możesz na priv pytać nawet szczegółowo o to czego nie wyczytasz tu na forum we wszystkich wątkach dotyczących wyjazdu do Cieplic.Ty możesz przeżyć niezapomniane chwile w Cieplicach, bo w lipcu dzień jest długi, można robić dłuzsze wypady a przyroda w Sudetach latem jest niepowtarzalna.Pozdrawiam.
Do mazreny:Jesteś niezastąpiona w przekazywaniu informacji a i wiesiaja dołączyła także. Serdecznie wam dziękujemy.W końcu to forum jest miejscem, w którym "na żywo", można dowiedzieć się o danym miejscu, do którego za chwilę pojedziemy.Usługi są wzajemnie poż yteczne.Używajcie wszystkiego, co wam przynosi zadowolenie.Pozdrawiam.
Dzięki Wszystkim MarkStan, staram się jak mogę, albo taka dokładna jestem. Ja dość,że jechałam pierwszy raz to takich info nie miałam , więc rozumię jak to jest. Wiesiaja przejeżdżałam przez Piechowice, wracając ze Szklarskiej Pozdro dla czytających