Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: kama »

Karolina k pisze:MarkStan dzięki za podpowiedź z tym noclegiem dzień wcześniej nie wpadłam na to :) co do podróży z nieznajomymi to ja tak nie koniecznie ;) no nic jeszcze została chwilą do zastanowienia się , najlepsze rozwiązanie to jechać swoim autem tylko te km mnie przerażają :oops:
Karolina k! Z tym "nieznajomym to nie koniecznie", rozumiem Cię, ja najprawdopodobniej wybiorę się dzień wcześniej.
Karolina k
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2017 13:02
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Karolina k »

Kama nie korzystałam nigdy z takich podróżnych okazji wiedz to chyba odpada.
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

Karolina k pisze:MarkStan dzięki za podpowiedź z tym noclegiem dzień wcześniej nie wpadłam na to :) co do podróży z nieznajomymi to ja tak nie koniecznie ;) no nic jeszcze została chwilą do zastanowienia się , najlepsze rozwiązanie to jechać swoim autem tylko te km mnie przerażają :oops:
No tak, jadąc swoim autkiem masz jakieś 430 km, licząc średnia 70 km/godzinę (część trasy S8), to bite 6 a może nawet 7 godzin jazdy,
jeśli coś się nie zablokuje :?: ;)
Karolina k
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Kama pociągiem którym bym miała jechać był by w Jeleniej Górze o 13 a że ja nie znam tej miejscowości i to że pociąg może trochę przyjechać z opóźnieniem to wydaje mi się że bym była na miejscu nie na czas , pierwszy raz w życiu będę na takich wczasach :) i się nie bardzo orientuje co i jak .
Karolina k
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Kurcze sama nie wie, napewno mieć pod ręką samochód w takim miejscu to wygoda ? Czy nie ma tam problemu z przemieszczaniem się ?
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Karolina k pisze:Kama nie korzystałam nigdy z takich podróżnych okazji wiedz to chyba odpada.
To nie jest jazda z nieznajomym całkowicie kierowcą.Zgłaszasz do blablacar chęć skorzystania jazdy z miejsca na drugie miejsce, pozostawiasz swoje namiary i blablacar odpowiada jakie osoby i jakim samochodem jadą w wybranym kierunku.Możesz się dogadać z danym kierowcą, sprawdzić gdzie mieszka i jaki ma nr rejestracyjny i omówić z nim wszystko.To nie jest anonimowy kierowca.Ludzie wykonują różne prace i przemieszczają sie po kraju służbowo.Także studenci itp.Ja nie namawiam cię a jedynie opisuję jakie są możliwości.
Karolina k
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

MarkStan dzięki wielkie za szczere chęci pomocy . :)
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Karolina k pisze:Kurcze sama nie wie, napewno mieć pod ręką samochód w takim miejscu to wygoda ? Czy nie ma tam problemu z przemieszczaniem się ?
Nie ma problemów z przemieszczaniem się i wszędzie blisko np. do Szklarskiej Poręby -25 km, do Harrachov dodaj jeszcze z 10 km.Blisko Karpacz itp.
Tylko dzień nadal krótki i zależy jak ci ułożą zabiegi.No ale w niedzielę, można zrezygnować z obiadu i hajda do wodospadu Szklarki, czy Kamieńczyka, do Jakuszyc, gdzie przed tygodniem był słynny już BIEG PIASTÓW.Parking na turnus 120 złotych plus zwrotne 50 złotych za kartę (pilota) wstępu na parking. :roll: :)
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Karolina k pisze:MarkStan dzięki wielkie za szczere chęci pomocy . :)
Chyba zauważyłaś, że jestem jedynym człowiekiem z tej paczki, płci męskiej.Przynajmniej na razie.Próbuję ze wszystkimi rozmawiać, bo i tak będziemy tam mieszkać pod jednym dachem, co nie oznacza, że będziemy skazani wyłącznie na siebie. :D
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do kamy! Zaczyna nam się rozkręcać otworzony przez ciebie temat.Sądzę, że teraz więcej ludzi zacznie się pojawiać, jeśli tylko dowiedzą się o tym forum.Pozdrawiam. :) :kwiat:
ODPOWIEDZ