Karolina k! Z tym "nieznajomym to nie koniecznie", rozumiem Cię, ja najprawdopodobniej wybiorę się dzień wcześniej.Karolina k pisze:MarkStan dzięki za podpowiedź z tym noclegiem dzień wcześniej nie wpadłam na toco do podróży z nieznajomymi to ja tak nie koniecznie
no nic jeszcze została chwilą do zastanowienia się , najlepsze rozwiązanie to jechać swoim autem tylko te km mnie przerażają
Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
-
Karolina k
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2017 13:02
- Oddział NFZ: Mazowiecki
No tak, jadąc swoim autkiem masz jakieś 430 km, licząc średnia 70 km/godzinę (część trasy S8), to bite 6 a może nawet 7 godzin jazdy,Karolina k pisze:MarkStan dzięki za podpowiedź z tym noclegiem dzień wcześniej nie wpadłam na toco do podróży z nieznajomymi to ja tak nie koniecznie
no nic jeszcze została chwilą do zastanowienia się , najlepsze rozwiązanie to jechać swoim autem tylko te km mnie przerażają
jeśli coś się nie zablokuje
-
Karolina k
- Aktywny Kuracjusz

-
Karolina k
- Aktywny Kuracjusz

To nie jest jazda z nieznajomym całkowicie kierowcą.Zgłaszasz do blablacar chęć skorzystania jazdy z miejsca na drugie miejsce, pozostawiasz swoje namiary i blablacar odpowiada jakie osoby i jakim samochodem jadą w wybranym kierunku.Możesz się dogadać z danym kierowcą, sprawdzić gdzie mieszka i jaki ma nr rejestracyjny i omówić z nim wszystko.To nie jest anonimowy kierowca.Ludzie wykonują różne prace i przemieszczają sie po kraju służbowo.Także studenci itp.Ja nie namawiam cię a jedynie opisuję jakie są możliwości.Karolina k pisze:Kama nie korzystałam nigdy z takich podróżnych okazji wiedz to chyba odpada.
-
Karolina k
- Aktywny Kuracjusz

Nie ma problemów z przemieszczaniem się i wszędzie blisko np. do Szklarskiej Poręby -25 km, do Harrachov dodaj jeszcze z 10 km.Blisko Karpacz itp.Karolina k pisze:Kurcze sama nie wie, napewno mieć pod ręką samochód w takim miejscu to wygoda ? Czy nie ma tam problemu z przemieszczaniem się ?
Tylko dzień nadal krótki i zależy jak ci ułożą zabiegi.No ale w niedzielę, można zrezygnować z obiadu i hajda do wodospadu Szklarki, czy Kamieńczyka, do Jakuszyc, gdzie przed tygodniem był słynny już BIEG PIASTÓW.Parking na turnus 120 złotych plus zwrotne 50 złotych za kartę (pilota) wstępu na parking.
Chyba zauważyłaś, że jestem jedynym człowiekiem z tej paczki, płci męskiej.Przynajmniej na razie.Próbuję ze wszystkimi rozmawiać, bo i tak będziemy tam mieszkać pod jednym dachem, co nie oznacza, że będziemy skazani wyłącznie na siebie.Karolina k pisze:MarkStan dzięki wielkie za szczere chęci pomocy .