Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
to Ja osobiście Wolałbym być z Tą ..Pania niż jak kiedyś okazało się być w pokoju z CIEPŁYM ..Panem -ale po pierwszej nocy juz Miałem Jedynke.
Zgłosiłem Lekarzowi a Pan wcale nie krył sie
Fakt TRAUMA na turnus pozostała ..bo na stołowce nie wszyscy wiedzieli kto jest ..Ciepły ale po kilku dniach ..ODZYSKAŁEM ..Honor
Darku ja także zgłosiłam lekarzowi, który natychmiast wydał polecenie mego przekwaterowania , zyskałam nową koleżankę nadającą na tych samych falach co Ja. Owa pani w nagrodę pozostała sama w 2osobowym pokoju
Zostałam zobligowana do dyskrecji na ten temat i dotrzymałam słowa ,ale omijałam ją szerokim łukiem.
Pomimo przeżytego szoku, pobyt w Ustce wspominam bardzo miło Pozdrawia
Wiele w tym racji co piszecie, ale nie potrafię zrozumieć dlaczego wszyscy zakładacie, że współlokator okaże się osobą nie do zniesienia. W 99% okazuje się, że poznajemy wspaniałych ludzi, z którymi kontakty pozostają na lata.
A jak mamy pecha, to też z waszych wypowiedzi okazuje się, że można sobie poradzić.
Jedynek jest mało, nie masz szans abyśmy wszyscy je otrzymali, zatem przyzwyczajajmy się do myśli o dwójkach lub większych pokojach.
Jesteśmy tacy jak nasze myśli ... musi być dobrze, nie ma innej opcji ...