Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Post autor: darek »

peonia56 pisze:
GIENIA pisze:Co oznacza peoniu ... ciepła pani :?: :roll:
lesbijka ;)

to Ja osobiście Wolałbym być z Tą ..Pania niż jak kiedyś okazało się być w pokoju z CIEPŁYM ..Panem -ale po pierwszej nocy juz Miałem Jedynke.
Zgłosiłem Lekarzowi a Pan wcale nie krył sie
Fakt TRAUMA na turnus pozostała ..bo na stołowce nie wszyscy wiedzieli kto jest ..Ciepły ale po kilku dniach ..ODZYSKAŁEM ..Honor :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Darku :D ja także zgłosiłam lekarzowi, który natychmiast wydał polecenie mego przekwaterowania , zyskałam nową koleżankę nadającą na tych samych falach co Ja. Owa pani w nagrodę pozostała sama w 2osobowym pokoju :lol:
Zostałam zobligowana do dyskrecji na ten temat i dotrzymałam słowa ,ale omijałam ją szerokim łukiem.
Pomimo przeżytego szoku, pobyt w Ustce wspominam bardzo miło :D Pozdrawia :kwiat:
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

Wiele w tym racji co piszecie, ale nie potrafię zrozumieć dlaczego wszyscy zakładacie, że współlokator okaże się osobą nie do zniesienia. W 99% okazuje się, że poznajemy wspaniałych ludzi, z którymi kontakty pozostają na lata.
A jak mamy pecha, to też z waszych wypowiedzi okazuje się, że można sobie poradzić.
Jedynek jest mało, nie masz szans abyśmy wszyscy je otrzymali, zatem przyzwyczajajmy się do myśli o dwójkach lub większych pokojach.
Jesteśmy tacy jak nasze myśli ... musi być dobrze, nie ma innej opcji ...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Peoniu56 i Darku, a skąd wiedzieliście że te osoby są " kochające inaczej " ? Proponowały wam wspólne baraszkowanie ?
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46