kris88 pisze:Peoniu56 i Darku, a skąd wiedzieliście że te osoby są " kochające inaczej " ? Proponowały wam wspólne baraszkowanie ?
Będąc czynnym zawodowo ma się do czynienia z Wieloma osobami.
Podczas pracy w pewnej korporacji przeszedłem wiele Szkoleń n/t Tolerancji dla Odmiennych opcji .
Poniekąd umiem czy też pośrednio nauczono mnie zwracać uwagę na pewne szczegóły, zachowania ,ubrania czy inne.
Nie ukrywam ,że w owej firmie a pracowałem tam ponad 15 lat było kilka osób "odmiennych"
Zaznaczyłem "Odmiennych " w cudzysłowiu aby Podkreślić ich Seksualność.
Wielu z Nich było NORMALNYMI ..Wspaniałymi Ludźmi i są Nadal bo Żyją jednak wśród tych ludzi jak i chyba pozostałych są tacy ,którzy się z tym nie kryją ich ostentacyjne zachowanie słówka etc zrażają .
Ten Gentelmen kipiał Fermonami juz po kilku minutach pobytu zaczął zachowywać się ..ostentacyjnie..
Nawet wszedł sobie do łazienki kiedy po prawie 12 godzinach podróży chciałem skorzystać z prysznica..oglądać Moje wtedy skromne 110 kg wagi .
Nie jestem Zbyt ..pruderyjny po wyjściu zadałem Mu Jedno PYTANIE Czy Kocha inaczej bo ja preferuję ..Kobiety odrzekł STANOWCZO .
Co miałem robić iść kupić ..wazelinę ?
Poszedłem a był to dzień przyjazdów do Pielęgniarki a że był tam Lekarz .Prowadzący( którego Znałem z wcześniejszych pobytów ) poprosiłem o Rozmowę i sprawa została ..Załatwiona .
Ja nie afiszowałem się problemem ..prawdopodobnie wyszło to z gabinetu czy z Recepcji ..bo pojawił się problem Pokoju