Ustroń Orlik 12.04.2017
Ustroń Orlik 12.04.2017
Otrzymałem skierowanie do Orlika Ustroń.Lecz na skierowaniu jest też napisane VITALMED GROUP SP.Z.O.O. UL SANATORYJNA 32A.
Mam pytanie,czy to oddzielny budynek,czy miejsce rehabilitacji?.
Proszę o konkretna odpowiedź.
Pozdrawiam.
Powód: uściślono tytuł
Re: Ustroń Orlik
Re: Ustroń Orlik 12.04.2017
Vitalmed to jest jakaś inna firma która rozlicza zabiegi w Orliku.Jak pisałem wcześniej to warunki są dość dobre.Na jedzenie narzekali ci na kacu.
Dyscypliny nie ma.Zabiegi w jednym budynku.Może pewne niedogodności z zabiegami to te po obiedzie.Basen jeszcze ujdzie,ale gimnastyka to już nie bardzo.Ja trafiłem na wredną pogodę.Jak nie śnieg to deszcz lub grad.Wieczorki taneczne w każdą środę.Lecz niedaleko w elektronie chyba codziennie.Jak chcesz więcej informacji to na PW.
Pozdrawiam.
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
A czy na tzw. "relaksacji" obecność jest obowiązkowa czy można sobie odpuścić??sum pisze:Witam.
Vitalmed to jest jakaś inna firma która rozlicza zabiegi w Orliku.Jak pisałem wcześniej to warunki są dość dobre.Na jedzenie narzekali ci na kacu.
Dyscypliny nie ma.Zabiegi w jednym budynku.Może pewne niedogodności z zabiegami to te po obiedzie.Basen jeszcze ujdzie,ale gimnastyka to już nie bardzo.Ja trafiłem na wredną pogodę.Jak nie śnieg to deszcz lub grad.Wieczorki taneczne w każdą środę.Lecz niedaleko w elektronie chyba codziennie.Jak chcesz więcej informacji to na PW.
Pozdrawiam.
Relaksacji jest mało i raczej obowiązkowa.Ale wszystko można załatwić.Maryann pisze:sum pisze:Witam.
A czy na tzw. "relaksacji" obecność jest obowiązkowa czy można sobie odpuścić??
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Dziękuję. Na mnie działa relaksacja jak zupełnie odwrotnie- jak czerwona płachta na byka.sum pisze:Relaksacji jest mało i raczej obowiązkowa.Ale wszystko można załatwić.Maryann pisze: