Ustroń Orlik 12.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sum
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2015 09:15
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 3

Ustroń Orlik 12.04.2017

Post autor: sum »

Witam.
Otrzymałem skierowanie do Orlika Ustroń.Lecz na skierowaniu jest też napisane VITALMED GROUP SP.Z.O.O. UL SANATORYJNA 32A.
Mam pytanie,czy to oddzielny budynek,czy miejsce rehabilitacji?.
Proszę o konkretna odpowiedź.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2017 00:03 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2013 21:39
Oddział NFZ: Łódzki

Re: Ustroń Orlik

Post autor: beti4514 »

Witam ,ja też dostałam Ustroń ten sam adres ale nie wiem co to znaczy bo Orlik jest pod innym adresem i myślę że to jest biuro ,ale tego nie wiem ... W jakim terminie Masz wyjazd ? pozdrawiam
sum
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Ustroń Orlik

Mam być 12.04.2017.
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2013 21:39

Re: Ustroń Orlik 12.04.2017

Post autor: beti4514 »

Witam ,mam pytanie do Sum gdyż jesteś w Orliku od kilku dobrych dni ,mógłbyś więc podzielić się spostrzeżeniami ? VITALMED GROUP SP.Z OO czy to drugi budynek oddzielny ? o co tu chodzi ... i jakie tam są ogólne warunki ...pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku , dobrej rehabilitacji ...
sum
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam.
Vitalmed to jest jakaś inna firma która rozlicza zabiegi w Orliku.Jak pisałem wcześniej to warunki są dość dobre.Na jedzenie narzekali ci na kacu.
Dyscypliny nie ma.Zabiegi w jednym budynku.Może pewne niedogodności z zabiegami to te po obiedzie.Basen jeszcze ujdzie,ale gimnastyka to już nie bardzo.Ja trafiłem na wredną pogodę.Jak nie śnieg to deszcz lub grad.Wieczorki taneczne w każdą środę.Lecz niedaleko w elektronie chyba codziennie.Jak chcesz więcej informacji to na PW.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

sum pisze:Witam.
Vitalmed to jest jakaś inna firma która rozlicza zabiegi w Orliku.Jak pisałem wcześniej to warunki są dość dobre.Na jedzenie narzekali ci na kacu.
Dyscypliny nie ma.Zabiegi w jednym budynku.Może pewne niedogodności z zabiegami to te po obiedzie.Basen jeszcze ujdzie,ale gimnastyka to już nie bardzo.Ja trafiłem na wredną pogodę.Jak nie śnieg to deszcz lub grad.Wieczorki taneczne w każdą środę.Lecz niedaleko w elektronie chyba codziennie.Jak chcesz więcej informacji to na PW.
Pozdrawiam.
A czy na tzw. "relaksacji" obecność jest obowiązkowa czy można sobie odpuścić??
sum
Kuracjusz
Kuracjusz

Maryann pisze:
sum pisze:Witam.

A czy na tzw. "relaksacji" obecność jest obowiązkowa czy można sobie odpuścić??
Relaksacji jest mało i raczej obowiązkowa.Ale wszystko można załatwić.
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

sum pisze:
Maryann pisze:
Relaksacji jest mało i raczej obowiązkowa.Ale wszystko można załatwić.
Dziękuję. Na mnie działa relaksacja jak zupełnie odwrotnie- jak czerwona płachta na byka. :lol: W poprzednim sanatorium litościwie nam odpuścili, (a była co drugi dzień) ...może i tu się uda.
ODPOWIEDZ