Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Lenkę i Roberto. Gdynia się kłania Skoro Roberto jedziesz tam po raz drugi to wnioskuję że nie jest źle Powiedz jak jest z pokojami z ZUS. Czy są szanse na jedynkę? Czy jeśli nie to lepiej brać zakwaterowanie w dwójce czy trójce ? Słyszałam że trójki mają balkony i są większe. Jeszcze jedna ważna rzecz. Czy jest gdzie przypiąć rower, bo chciałabym wziąć swój.
alicjam pisze:Witam Lenkę i Roberto. Gdynia się kłania Skoro Roberto jedziesz tam po raz drugi to wnioskuję że nie jest źle Powiedz jak jest z pokojami z ZUS. Czy są szanse na jedynkę? Czy jeśli nie to lepiej brać zakwaterowanie w dwójce czy trójce ? Słyszałam że trójki mają balkony i są większe. Jeszcze jedna ważna rzecz. Czy jest gdzie przypiąć rower, bo chciałabym wziąć swój.
Witajcie dziewczyny cieszę się że ktoś tu jeszcze oprócz mnie zagląda .Gołdap to moje odkrycie z ubiegłego sezonu nigdy wcześniej nie byłem w tych stronach Miejsce jak dla mnie wspaniałe można odpocząć ale także las ,jesioro daje dużo możliwości aktywnego wypoczynku Budynek i pokoje szału nie ma skromnie ale czysto -mieszkałem w 2 teraz mam dylemat 2 czy 3. Personel sympatyczny .Wróciłem po 24dniach pobytu jak nowo narodziny z pięknymi wspomnieniami myśle że standard obiektu nie jest najważniejszy ważni są ludzie których tam spotkamy dzięki którym będziemy ten okres miło wspominali lub odwrotnie. Jeśli chodzi o rower myślę że to dobry pomysł można by próbować zostawić u dozorcy który pilnuje parkingu. Pozdrawiam Robert
Witajcie! Robert dzięki za informację. Podniosłeś mnie na duchu skoro tak Ci się podobało że jedziesz drugi raz. Ja jadę z ZUS pierwszy raz. Zobaczymy jak będzie. Podobno budynek A jest lepszy. Skłaniam się do trójki bo w dwójce można się nie zgrać i co wtedy? A w trójce albo ktoś Ci przypasuje albo chodzisz sobie sam i robisz swoje. Generalnie trzeba się jakoś zintegrować by było fajnie bo jesteśmy tam skazani na swoje towarzystwo prawie przez miesiąc. Czekamy więc, może ktoś jeszcze dołączy do nas już tu na forum