Kołobrzeg Etna - Weneda

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
elik
Na forum od: 29 wrz 2011 08:24

Re: Kołobrzeg Etna - Weneda

Post autor: elik »

Witam!
Jadę 22 listopada, cieszę się, że opinie i nastroje po pobycie są dobre, będę spokojniejsza. nie wiem tylko czy można wczesniej zadzwonić i zaklepać pokój jakiś 2 osobowy np.,. Jeżeli będzie fajna grupa to pogoda nie odstraszy mimo tak jesiennej pory roku. gdyby ktos zechciał pogadać to bardzo proszę :) :)
Ela
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: magaziata »

Dzwoniłam do Wenedy z zapytaniem o rezerwację ,ale Pani powiedziała że nie prowadzą rezerwacji kto pierwszy ten łapie się na dwójkę.Szkoda , ale byłam już w sanatorium w pokoju 4 os., i wcale nie było źle, dwie były od ducha/chodziły do kościoła codziennie/ dwie od ciała /chadzały na piwko/nie codziennie, ja byłam w tej drugiej części,ha,ha :D :) :?
lolec1212
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2011 17:55

Post autor: lolec1212 »

elik pisze:Witam!
Jadę 22 listopada, cieszę się, że opinie i nastroje po pobycie są dobre, będę spokojniejsza. nie wiem tylko czy można wczesniej zadzwonić i zaklepać pokój jakiś 2 osobowy np.,. Jeżeli będzie fajna grupa to pogoda nie odstraszy mimo tak jesiennej pory roku. gdyby ktos zechciał pogadać to bardzo proszę :) :)
Ela
To sie spotkamy jest tam ladnie blisko molo portu obiekt w bardzo dobrym stanie malkatenci nic jada do Hotelu piecio gwiazdkowego a nie wczasy na koszt ZUS
iwona9
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 wrz 2011 22:21

Post autor: iwona9 »

Cieszę się, że odezwał się ktoś kto jedzie w tym samym terminie co ja.
Iwona :D
Olaa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 paź 2011 22:57

Post autor: Olaa »

Witam! Ja mam turnus od 28 X w Posejdonie blisko portu. Pozdrawiam cieplutko Ola
franek
Na forum od: 05 lis 2011 17:30

Post autor: franek »

iwona9 pisze:Witam! Czy ktoś jedzie do Kołobrzegu" Weneda" w dniach 22.11.2011
spotkamy się też zaczynam turnus od 22.11.2011 odezwij się na GG- 4359503 to ci wszystko objasnię jadę tam już drugi raz pozdrawiam franek słupsk :D
basias1978
Na forum od: 15 lis 2011 08:04

Post autor: basias1978 »

witam ja też mam przydział do wenedy :D czy ktoś jedzie z warszawy? i proszę o jakieś info bo jadę 1 raz...
malgonia-60
Na forum od: 18 lis 2011 22:03

Post autor: malgonia-60 »

iwona9 pisze:Cieszę się, że odezwał się ktoś kto jedzie w tym samym terminie co ja.
Iwona :D
Witaj Iwona9 ja także jadę do Etny na turnus od 22 XI z tego co widziałam już cztery osoby z tego forum jadą w tym samym terminie .Napewno będzie dobrze ja zawsze jestem optymistką i bardzo dobrze na tym wychodzę Pozdrawiam i do zobaczenia malgonia -60 8-)
malgonia-60
Na forum od: 18 lis 2011 22:03

Post autor: malgonia-60 »

elik pisze:Witam!
Ela
Witaj wysłałam do Ciebie r-maila jadę w tym samym terminie napewno wszystko będzie dobrze ja byłam w lutym i nieodstraszyły mnie mrozy codzienny spacer plażą był musowy Pozdrawiam malgonia-60 :P
nowy
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2011 12:49

Post autor: nowy »

Ja jadę w styczniu 2012, dokładnie na turnus od 27.
ODPOWIEDZ