Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam!
Jadę 22 listopada, cieszę się, że opinie i nastroje po pobycie są dobre, będę spokojniejsza. nie wiem tylko czy można wczesniej zadzwonić i zaklepać pokój jakiś 2 osobowy np.,. Jeżeli będzie fajna grupa to pogoda nie odstraszy mimo tak jesiennej pory roku. gdyby ktos zechciał pogadać to bardzo proszę
Ela
Dzwoniłam do Wenedy z zapytaniem o rezerwację ,ale Pani powiedziała że nie prowadzą rezerwacji kto pierwszy ten łapie się na dwójkę.Szkoda , ale byłam już w sanatorium w pokoju 4 os., i wcale nie było źle, dwie były od ducha/chodziły do kościoła codziennie/ dwie od ciała /chadzały na piwko/nie codziennie, ja byłam w tej drugiej części,ha,ha
elik pisze:Witam!
Jadę 22 listopada, cieszę się, że opinie i nastroje po pobycie są dobre, będę spokojniejsza. nie wiem tylko czy można wczesniej zadzwonić i zaklepać pokój jakiś 2 osobowy np.,. Jeżeli będzie fajna grupa to pogoda nie odstraszy mimo tak jesiennej pory roku. gdyby ktos zechciał pogadać to bardzo proszę
Ela
To sie spotkamy jest tam ladnie blisko molo portu obiekt w bardzo dobrym stanie malkatenci nic jada do Hotelu piecio gwiazdkowego a nie wczasy na koszt ZUS
iwona9 pisze:Cieszę się, że odezwał się ktoś kto jedzie w tym samym terminie co ja.
Iwona
Witaj Iwona9 ja także jadę do Etny na turnus od 22 XI z tego co widziałam już cztery osoby z tego forum jadą w tym samym terminie .Napewno będzie dobrze ja zawsze jestem optymistką i bardzo dobrze na tym wychodzę Pozdrawiam i do zobaczenia malgonia -60
elik pisze:Witam!
Ela
Witaj wysłałam do Ciebie r-maila jadę w tym samym terminie napewno wszystko będzie dobrze ja byłam w lutym i nieodstraszyły mnie mrozy codzienny spacer plażą był musowy Pozdrawiam malgonia-60