Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: pawel1974 »

Pojechałem po bandzie bo jestem szczery, odpawiadaliśmy z Orfeuszem na wszystkie jej pytania
a ona nas teraz dosłownie olała nie wspominając już o jeszcze jednym naszym koledze. Ale dobra, Luz, są ważniejsze sprawy. ;)
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Kurcze.ja też byłam na ortopedii.Zrobili mi takie cacko w kręgosłupie. ......Ciebie na pewno bedzie operować caly sztab lekarzy. :( W internecie pisza o całych protezach kręgosłupa.Czytałaś? Wypytaj ich.Poproś najlepiej szefa.Powinien znać plany i stosowane metody w takich przypadkach.Jaj bys miala problemy ze zlapaniem go.to poproś oddzialowej jak to zrobić. Pewnie podpowie Ci.Faj a z niej babka.Nie bój się tylko.Szef też tylko wygląda groznie.Jak kazdy z resztą. ;)
Awatar użytkownika
Anka1084
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2016 16:46
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Anka1084 »

Orfeusz pisze:Aniu !Dobry lekarz będzie Cię operować.? Rozumiem.że w USK.?
Byłam u doktora Gorbacza . Żadnych opini o nim nie znalazłam. Jutro bedze dzwoniła do Omegi .
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

Pamiętajcie,że zakiszonego ogórka najlepszy ogrodnik nie odkisi.Oby zdrowie dopisało i moc była z wami
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aniu!Jutro coś może będę wiedzieć na jego temat.Dziś dowiedzialam się. ze jest mlody.ok.30 lat.
Tam dobry i ambitny jest Ciulkin i Schydlik.Nie wiem tylko czy dolne są ich specjalnością.
Paweł!! Spytaj się zony kto Ciebie operowal.Myślę. ze pamieta.Ja o Gorbaczu zupelnie nic nie słyszałam. Zobaczymy jutro.
W Omeda Piekarski. Ale on operuje w Bielsku.Nie wiem....mało odważny na wyzwania.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

Nowicjusz usunął konto, aj szkoda...
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Usunął konto, a teraz założy pewnie inne pod innym imieniem, tak więc bądźmy czujni :lol: Dobry Kubuś :twisted: Mnie Orfeusz operował jakiś Michnio czy coś takiego.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2017 20:24 przez pawel1974, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Anka1084
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobre masz informacje, to jest młody lekarz i on razem z Szydlikiem operuje. Ale zaufania jakos nie mam do niego , zero opini . U Szydlika byłam w lipcu i on mi termin ustalił na 2019 rok . Gdzie dzis lekarz zrobił az zdjecie skierowania bo nie chciał uwierzyć . W grudniu miałam zrobiony rezonans a dzis z rtg czynnosciowego wyszedł o wiele gorszy wynik . Poszły ni kolejne kręgi z tad tyle śrub. Jutro zadzwonie do Omedy tam neurochirurdzy bardzo dobra opinie maja i chyba raczej na bielsk bym sie zdecydowała. Ale najpierw musze sie z nimi skonsultować .
Awatar użytkownika
Anka1084
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

woytek pisze:Pamiętajcie,że zakiszonego ogórka najlepszy ogrodnik nie odkisi.Oby zdrowie dopisało i moc była z wami
Solenizancie Ty to pewnie pod wódeczkę myślisz o ogoreczku. Osiemnastke ma sie raz :kwiat: zdrowko :kwiat:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aniu ! Słyszałam super opinie od dolnych o slynnym Podgorskim.Operuje.MSW Warszawa.Łomża i Suwałki. Robi masówki ale jest bezbłędny chociaż zdarzają się i 6nieudane ale to pojedyncze przypadki twz.cięzkie ale jest to baaaaardzo rzadko. Wizyty wstepne w Wa-wie w kilku gabinetach pryw.Współpracuje z nim fizjoterapeuta Robert Sierpinski.Ma gabinet w Bialymstoku na ul.Sybirakow.Zna jego umiejetnosci i powie Ci czy robi takie rzeczy .Gorbacza umiejetnosci też pewno zna.Warto tam pójść. :D To jest ten o ktorym pisalam wczesniej Pawlowi.Powie Ci kto może to zrobić dobrze.Widzi ich robotę

W Bielsku Piekarski i Kozlowski są ok.ale. lepiej sprawdzić trzeba czy robili to już.
ODPOWIEDZ