Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pojechałem po bandzie bo jestem szczery, odpawiadaliśmy z Orfeuszem na wszystkie jej pytania
a ona nas teraz dosłownie olała nie wspominając już o jeszcze jednym naszym koledze. Ale dobra, Luz, są ważniejsze sprawy.
Kurcze.ja też byłam na ortopedii.Zrobili mi takie cacko w kręgosłupie. ......Ciebie na pewno bedzie operować caly sztab lekarzy. W internecie pisza o całych protezach kręgosłupa.Czytałaś? Wypytaj ich.Poproś najlepiej szefa.Powinien znać plany i stosowane metody w takich przypadkach.Jaj bys miala problemy ze zlapaniem go.to poproś oddzialowej jak to zrobić. Pewnie podpowie Ci.Faj a z niej babka.Nie bój się tylko.Szef też tylko wygląda groznie.Jak kazdy z resztą.
Aniu!Jutro coś może będę wiedzieć na jego temat.Dziś dowiedzialam się. ze jest mlody.ok.30 lat.
Tam dobry i ambitny jest Ciulkin i Schydlik.Nie wiem tylko czy dolne są ich specjalnością.
Paweł!! Spytaj się zony kto Ciebie operowal.Myślę. ze pamieta.Ja o Gorbaczu zupelnie nic nie słyszałam. Zobaczymy jutro.
W Omeda Piekarski. Ale on operuje w Bielsku.Nie wiem....mało odważny na wyzwania.
Dobre masz informacje, to jest młody lekarz i on razem z Szydlikiem operuje. Ale zaufania jakos nie mam do niego , zero opini . U Szydlika byłam w lipcu i on mi termin ustalił na 2019 rok . Gdzie dzis lekarz zrobił az zdjecie skierowania bo nie chciał uwierzyć . W grudniu miałam zrobiony rezonans a dzis z rtg czynnosciowego wyszedł o wiele gorszy wynik . Poszły ni kolejne kręgi z tad tyle śrub. Jutro zadzwonie do Omedy tam neurochirurdzy bardzo dobra opinie maja i chyba raczej na bielsk bym sie zdecydowała. Ale najpierw musze sie z nimi skonsultować .
Aniu ! Słyszałam super opinie od dolnych o slynnym Podgorskim.Operuje.MSW Warszawa.Łomża i Suwałki. Robi masówki ale jest bezbłędny chociaż zdarzają się i 6nieudane ale to pojedyncze przypadki twz.cięzkie ale jest to baaaaardzo rzadko. Wizyty wstepne w Wa-wie w kilku gabinetach pryw.Współpracuje z nim fizjoterapeuta Robert Sierpinski.Ma gabinet w Bialymstoku na ul.Sybirakow.Zna jego umiejetnosci i powie Ci czy robi takie rzeczy .Gorbacza umiejetnosci też pewno zna.Warto tam pójść. To jest ten o ktorym pisalam wczesniej Pawlowi.Powie Ci kto może to zrobić dobrze.Widzi ich robotę
W Bielsku Piekarski i Kozlowski są ok.ale. lepiej sprawdzić trzeba czy robili to już.