Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak nie palis , nieludisz tv, to fajni sam, a twarzstwo zawsze znajdiesz jak chce,bulem 1 w jed, 3 rzy w 2, to rozni buwalo, jede manik teleiwizyjn, to ogd 6 ran juz wloczal , 2 palacz msiedzial tytuniem, Jak mas aparcje lux to jus na stlowce blyscza do ciebi kobiety i ozesz do 1zaprosci fajno dziewcyne i nie bedisz sam/ma.
Ja nie palę, tv nie ogladam w sanatorium . Biorę książkę,ale oczywiście nie mam czasu czytać słucham muzyki cichutko.. albo głośno, jeśli tak chcą kolezanki Ale to już było....i nie wiadomo jak będzie następnym razem
So sanatria ozna dzwonc i zamowic 1 dale dolacic za tem dzien wczesne i masz 1 .I nik nieprzeskdza ci , spko i cisza a na stoloce to jak wulu. Mila w 1 i na kawe apraszala i pogadc.W 3ke nie mog byc ,ten tv, ten na balkon fajke ,kazdy ma soje.Terz zaplace 1 dzien wczsnie ale jus po opercji oczy.to szloe wniosek o sanatiaum.w styczen 2018.Dzwnil to powedzila pani ze dostne sanatroium.Dobranoc.
Czasami przyjazd dwa dni wcześniej nic nie gwarantuje wszystko zależy od sanatorium czasami po prostu nie ma jedynkę bo sprzedają komercyjnym. Albo trzymają dla awaryjnych sytuacji w tym konfliktów. czasami dzielą po równo między Panów i Panie. I tak dalej.....
Pzed przujzdem zdzwom i czy majo 1 z oplatcic wcszeniej i jak powie tak to wyzej zgod i jedz.Wien o takich sanotria i bede dzawonil al to pzed prsydzilem.dobrano
VVENUS pisze:Ja nie palę, tv nie ogladam w sanatorium . Biorę książkę,ale oczywiście nie mam czasu czytać słucham muzyki cichutko.. albo głośno, jeśli tak chcą kolezanki Ale to już było....i nie wiadomo jak będzie następnym razem
Vvenus to tak jak ja
Nie palę, tv nie oglądam
Ale książek nie czytam, na muzykę nie mam czasu
Natomiast po zabiegach mam czas na ...... różne inne sprawki i spraweczki
VVENUS pisze:Ja nie palę, tv nie ogladam w sanatorium . Biorę książkę,ale oczywiście nie mam czasu czytać słucham muzyki cichutko.. albo głośno, jeśli tak chcą kolezanki Ale to już było....i nie wiadomo jak będzie następnym razem
Vvenus to tak jak ja
Nie palę, tv nie oglądam
Ale książek nie czytam, na muzykę nie mam czasu
Natomiast po zabiegach mam czas na ...... różne inne sprawki i spraweczki
Na spraweczki no no znam Ci te Twoje Słoneczko spraweczki