Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
forumowicz

Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Post autor: forumowicz »

Jak nie palis , nieludisz tv, to fajni sam, a twarzstwo zawsze znajdiesz jak chce,bulem 1 w jed, 3 rzy w 2, to rozni buwalo, jede manik teleiwizyjn, to ogd 6 ran juz wloczal , 2 palacz msiedzial tytuniem, Jak mas aparcje lux to jus na stlowce blyscza do ciebi kobiety i ozesz do 1zaprosci fajno dziewcyne i nie bedisz sam/ma.
Awatar użytkownika
VVENUS
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2016 19:56
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: VVENUS »

Ja nie palę, tv nie ogladam w sanatorium . Biorę książkę,ale oczywiście nie mam czasu czytać :-) słucham muzyki cichutko.. albo głośno, jeśli tak chcą kolezanki :-) Ale to już było....i nie wiadomo jak będzie następnym razem ;)
forumowicz

Życie nie jest proste nie zawsze ma sie to co się chce. U mnie statystyka taka na 11 pobytów: 2x2, 1x3, 8x1:) :D
forumowicz

So sanatria ozna dzwonc i zamowic 1 dale dolacic za tem dzien wczesne i masz 1 .I nik nieprzeskdza ci , spko i cisza a na stoloce to jak wulu. Mila :kwiat: w 1 i na kawe apraszala i pogadc.W 3ke nie mog byc ,ten tv, ten na balkon fajke ,kazdy ma soje.Terz zaplace 1 dzien wczsnie ale jus po opercji oczy.to szloe wniosek o sanatiaum.w styczen 2018.Dzwnil to powedzila pani ze dostne sanatroium.Dobranoc. :serce:
forumowicz

Czasami przyjazd dwa dni wcześniej nic nie gwarantuje wszystko zależy od sanatorium czasami po prostu nie ma jedynkę bo sprzedają komercyjnym. Albo trzymają dla awaryjnych sytuacji w tym konfliktów. :P czasami dzielą po równo między Panów i Panie. I tak dalej.....
forumowicz

Pzed przujzdem zdzwom i czy majo 1 z oplatcic wcszeniej i jak powie tak to wyzej zgod i jedz.Wien o takich sanotria i bede dzawonil al to pzed prsydzilem.dobrano :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

VVENUS pisze:Ja nie palę, tv nie ogladam w sanatorium . Biorę książkę,ale oczywiście nie mam czasu czytać :-) słucham muzyki cichutko.. albo głośno, jeśli tak chcą kolezanki :-) Ale to już było....i nie wiadomo jak będzie następnym razem ;)
Vvenus :kwiat: to tak jak ja ;)
Nie palę, tv nie oglądam :D
Ale książek nie czytam, na muzykę nie mam czasu :o
Natomiast po zabiegach mam czas na ...... różne inne sprawki i spraweczki :twisted:
forumowicz

Sloneczko pisze:
VVENUS pisze:Ja nie palę, tv nie ogladam w sanatorium . Biorę książkę,ale oczywiście nie mam czasu czytać :-) słucham muzyki cichutko.. albo głośno, jeśli tak chcą kolezanki :-) Ale to już było....i nie wiadomo jak będzie następnym razem ;)
Vvenus :kwiat: to tak jak ja ;)
Nie palę, tv nie oglądam :D
Ale książek nie czytam, na muzykę nie mam czasu :o
Natomiast po zabiegach mam czas na ...... różne inne sprawki i spraweczki :twisted:
Na spraweczki :lol: :lol: :roll: no no znam Ci te Twoje Słoneczko spraweczki :o :lol: :lol:
forumowicz

:o
forumowicz

Romekwie pisze::o
:mrgreen:
Zablokowany