Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam.jestem nowicjuszka na tym forum i wogole w wyjazdach do sanatorium.ja zaczynam turnus z ZUS 3maja w Ziemowicie.wyjezdzac bede z Bilgoraja woj.lubelskie.jakby ktos z moich stron mnie przygarnal w drodze to jestem bardzo chetna.
mart 36 pisze:Witam.jestem nowicjuszka na tym forum i wogole w wyjazdach do sanatorium.ja zaczynam turnus z ZUS 3maja w Ziemowicie.wyjezdzac bede z Bilgoraja woj.lubelskie.jakby ktos z moich stron mnie przygarnal w drodze to jestem bardzo chetna.
Hej
Też pierwszy raz jadę do sanatorium. Tylko do Klimatu. Zaczynałem forum tak jak Ty. Wystarczy być aktywnym forumowiczem czyli na początek.... pytac.
a pisałaś na FB jest grupa przejazdy do sanatorium lub na BLABLA CAR poszukaj, ja jadę ze śląska miło Cię poznać może na miejscu kawę razem wypijemy pozdrawiam
Dzieki za podpowiedz.będę szukala gdzie sie da.autem zawsze wygodniej.kiedys bylam kierowca tzn.przed choroba.teraz niestety musze byc zdana na innych.
Jeszcze dużo czasu śledź na bieżąco myśle że się ktoś pojawi. Ja w ubiegłym roku jechałam sama prawie 300 km i chciałam zabrac kogoś dla towarzystwa bo samemu w samochodzie to tak głucho i nikt się nie odezwał z grup sanatoryjnych a dałam informację na BLABLAcar i ruszyła lawina a ja miałam tylko jeno miejsce. pozdrawiam
To kamien spadl mi z serca ja mlode dziewcze jestem i nic nie wiem o tego typu zabiegach.wiem ze chce bardzo wrocic do zdrowia i licze na zabiegi ktore mi to umozliwia