Iwonicz od 3.05.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
mart 36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2017 08:32
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Re: Iwonicz od 3.05.2017

Post autor: mart 36 »

Witam.jestem nowicjuszka na tym forum i wogole w wyjazdach do sanatorium.ja zaczynam turnus z ZUS 3maja w Ziemowicie.wyjezdzac bede z Bilgoraja woj.lubelskie.jakby ktos z moich stron mnie przygarnal w drodze to jestem bardzo chetna.
Awatar użytkownika
Mikser
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2017 19:09
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Mikser »

mart 36 pisze:Witam.jestem nowicjuszka na tym forum i wogole w wyjazdach do sanatorium.ja zaczynam turnus z ZUS 3maja w Ziemowicie.wyjezdzac bede z Bilgoraja woj.lubelskie.jakby ktos z moich stron mnie przygarnal w drodze to jestem bardzo chetna.
Hej
Też pierwszy raz jadę do sanatorium. Tylko do Klimatu. Zaczynałem forum tak jak Ty. Wystarczy być aktywnym forumowiczem czyli na początek.... pytac. :D
Awatar użytkownika
adiutantka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2015 15:21
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: adiutantka »

a pisałaś na FB jest grupa przejazdy do sanatorium lub na BLABLA CAR poszukaj, ja jadę ze śląska miło Cię poznać może na miejscu kawę razem wypijemy pozdrawiam
Awatar użytkownika
mart 36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzieki za podpowiedz.będę szukala gdzie sie da.autem zawsze wygodniej.kiedys bylam kierowca tzn.przed choroba.teraz niestety musze byc zdana na innych.
Awatar użytkownika
adiutantka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

hejka na pewno coś znajdziesz a walizkę możesz wysłać kurierem tak praktykują kuracjusze a Ty pojedziesz jak dama do kurortu z torebką pozdrawiam
Awatar użytkownika
mart 36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewentualnie kogos z bliskich poprosze o podwozke :D w kazdym badz razie dam rade.kazdy daje.dam i ja :lol: .pozdrawiam.Marta
Awatar użytkownika
adiutantka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeszcze dużo czasu śledź na bieżąco myśle że się ktoś pojawi. Ja w ubiegłym roku jechałam sama prawie 300 km i chciałam zabrac kogoś dla towarzystwa bo samemu w samochodzie to tak głucho i nikt się nie odezwał z grup sanatoryjnych a dałam informację na BLABLAcar i ruszyła lawina a ja miałam tylko jeno miejsce. pozdrawiam
Awatar użytkownika
mart 36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak wlasnie.jeszcze jest duzo czasu.grunt zeby dotrzec i sie kurowac :D jedyny problem dla mnie to te baseny :cry: bo nie umiem plywa :lol:
Awatar użytkownika
adiutantka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To jest mały problem tam się nie pływa tylko ćwiczy w basenie ja też nie posiadam takich umiejętności i jeszcze się nie utopiłam przy ćwiczeniach
Awatar użytkownika
mart 36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To kamien spadl mi z serca :lol: ja mlode dziewcze jestem i nic nie wiem o tego typu zabiegach.wiem ze chce bardzo wrocic do zdrowia i licze na zabiegi ktore mi to umozliwia :D
ODPOWIEDZ