Gołdap 13.04.2017 z ZUS

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Gołdap 13.04.2017 z ZUS

Post autor: Lisa »

Hej, proszę o kontakt osoby jadące 13 kwietnia:)Zapraszam na forum.
wawa12
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2017 16:11

Post autor: wawa12 »

Witam tez jade na ten turnus z zusu i najgorsze ze swieta bez rodziny i jeszcze w czasie majowki tam siedzimy a niema mozliwosci zadnej przepustki sobie zalatwic zeby na chwilke do domu wrocic.ciekawe jak tam bedzie,wyjazd zbliza sie wielkimi krokami.pozdrawiam Kuba
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Kuba, rozumiem, że jedziesz leczyć narząd ruchu.Też nigdy nie spędzałam świąt w takim miejscu, ale przynajmniej nie będę siedzieć przez wiele godzin przy stole, a na przykład jeździć na rowerze.Jeżeli masz jakieś pytania, pisz, proszę:)
wawa12
Kuracjusz
Kuracjusz

Cześć tak jadę kolano podreperowac po operacji i niewiem zupełnie czego tam się spodziewać bo opinie na temat tego sanatorium są bardzo różne.mam nadzieje że rehabilitacji są dobrzy i nie będzie to czas stracony. Jaka tam sieć najlepiej działa bo chyba są problemy jakieś z zasięgiem,o której tam na miejscu 13 stego i czy jakoś jedynkę można załatwić? Dużo pytań a wyjazd blisko pozdrawiam
alicja1236
Na forum od: 05 kwie 2017 16:52
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: alicja1236 »

WITAM WAS . JA DZIS DOSTAŁAM PRZYDZIAŁ OD RĘKI I ŚWIĘTA SPĘDZĘ TEŻ W LESIE BOTE SANATORIUM JEST W LESIE JADE Z OLSZTYNA A DLA PEWNOSCI TO MAMY SIĘ ZAMELDOAĆ TAM NA MIEJSCU 13 04 TAK POZDRAWIAM :D
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

wawa12 pisze:Cześć tak jadę kolano podreperowac po operacji i niewiem zupełnie czego tam się spodziewać bo opinie na temat tego sanatorium są bardzo różne.mam nadzieje że rehabilitacji są dobrzy i nie będzie to czas stracony. Jaka tam sieć najlepiej działa bo chyba są problemy jakieś z zasięgiem,o której tam na miejscu 13 stego i czy jakoś jedynkę można załatwić? Dużo pytań a wyjazd blisko pozdrawiam
Cześć, myślę, że z rehabilitacji będziesz zadowolony, co do operatorów, działa plus i play, kupię starter, bo mam akurat w Orange, trzeba wyłączyć roaming, bo blisko jest ruska granica, o jedynce możesz zapomnieć.
wawa12
Kuracjusz
Kuracjusz

Ja tez mam właśnie Orange więc muszę zmienić na czas wyjazdu żeby mieć jakiś kontakt jakoś mało nas na tym forum na ten termin świąteczny ciekawe ile będzie osób i jaki przedział wiekowy???nie wiedziałem że można dostać sanatorium na taki bliski termin wyjazdu ja czekałem 4 miesiące a że w lesie to dobrze będzie cisza i spokój
alicja1236
Na forum od: 05 kwie 2017 16:52
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: alicja1236 »

HEJ DZIEWCZĘTA . ROZPIĘTOŚĆ WIEKU JEST NA PEWNO ONI STARAJĄ SIĘ LOKOWAĆ NAS WG. WIEKU I SCHORZEŃ .JA JADĘ TAM NA KOLANO I JESTEM PO 40-ESCE CZY KTORAŚ Z WAS MA TAK SAMO :roll: A TO ZE DOSTAŁAM PRZYDZIAŁ OD RĘKI TO FART KTOŚ ZREZYGNOWAŁ Z TEGO TERMINU ;)
Awatar użytkownika
AniaPD
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2017 15:53

Post autor: AniaPD »

Witajcie,
Ja także wybieram się do sanatorium 14 kwietnia 2017. Mam być w budynku A. Jadę z Warszawy z dworca wschodniego. Kto jeszcze się wybiera tym autokarem?

Pozdrawiam
Ania
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć, no proszę, trochę nas tu przybyło tuż przed wyjazdem, ja też będę mieszkać w budynku A od 13 kwietnia, jedzie też mój znajomy, który nie udziela się na tym forum.Jeżeli nie dostanę jedynki, szukam współlokatorki do pokoju:)
ODPOWIEDZ