Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: forumowicz »

MarkStan pisze:Roman, ciepłej wody w DZ naprawdę jest nadmiar.Po 3 wodne zabiegi, po których każdy może się opłukać pod ciepłym prysznicem......
A "IDEALNYMI pięknisiami" nie należy się zupełnie przejmować i trzeba takich....
Przepraszam bardzo Ale ja jestem Idealny. Pan Bóg stworzył wiele pięknych rzeczy Ale ze mną to już przesadził....i do tego skromny taki jestem. Ale jak kładłem się na borowine taki ładny i przyszło takie dziecię dwudziestoparoletnie i mnie tym błotkiem to nie czułem się komfortowo...
Co do kompieli nadmiar wody szkodzi chyba że zimna i bez gazu pod śledzika. A do mycia to w pokoju i ciepła A nie tak jak w domu do strumienia muszę ganiać.. :D
forumowicz

. Ale jak kładłem się na borowine taki ładny i przyszło takie dziecię dwudziestoparoletnie i mnie tym błotkiem to nie czułem się komfortowo...
nikt się nie czuje komfortowo jak go obrzucają błotem... dzieciaki.... :lol: :lol:
forumowicz

O dobrze mówisz A I polewanie wodą też nie jest przyjemne nawet przez miła osobę. A co do nagości na zabiegach to temat zawiły A powiązany z kulturą narodową. Po czym pozna się Polaka w saunie w Austrii czy Niemczech....Po slipach.. :roll:
forumowicz

taaak? a ja myślałam że nasi panowie tacy wstydliwi nie są....
forumowicz

mariamagdalena pisze:taaak? a ja myślałam że nasi panowie tacy wstydliwi nie są....
Nie wiem jak tam wasi Ale som... ;)
To nie kwestia wstydu A wychowania itd itp :P
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: natiic »

Dzięki MarkStan podbudowałeś mnie troszkę. Nogę też czasem za sobą włóczę jak mam gorsze dni.

Kama napiszę na priv bo mam kilka pytań
forumowicz

natiic pisze:Dzięki MarkStan podbudowałeś mnie troszkę
MarkStan dzieli się tu z nami swoją rozległą wiedzą A przy okazji poglądami.... które wprawdzie nie wszyscy akceptują...Ale życie by było nudne gdyby we wszystkich kwestiach panowała jednomyślność...
Po wszystkich komentarzach dotyczących zabrania roweru będę chyba z niego rezygnował :,( co gorsze lekarze zalecają mi spoczynkowy tryb życia czy ktoś doradzi jak to zrealizować? W sanatorium. :cry: no sks
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: natiic »

Romek po prostu będziesz spokojnie chodził gdzie się da a później będziesz spoczywał na jakiejś ławeczce przy dobrym... czymś ;)
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: beatrix+ »

Leżeć na Termach, lub obok. :)
forumowicz

beatrix+ pisze:Leżeć na Termach, lub obok. :)
No chyba obok bo ile kosztuje trzy tygodnie wstępu na termy bez ograniczeń czasowych?
ODPOWIEDZ