Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MarkStan pisze:Roman, ciepłej wody w DZ naprawdę jest nadmiar.Po 3 wodne zabiegi, po których każdy może się opłukać pod ciepłym prysznicem......
A "IDEALNYMI pięknisiami" nie należy się zupełnie przejmować i trzeba takich....
Przepraszam bardzo Ale ja jestem Idealny. Pan Bóg stworzył wiele pięknych rzeczy Ale ze mną to już przesadził....i do tego skromny taki jestem. Ale jak kładłem się na borowine taki ładny i przyszło takie dziecię dwudziestoparoletnie i mnie tym błotkiem to nie czułem się komfortowo...
Co do kompieli nadmiar wody szkodzi chyba że zimna i bez gazu pod śledzika. A do mycia to w pokoju i ciepła A nie tak jak w domu do strumienia muszę ganiać..
O dobrze mówisz A I polewanie wodą też nie jest przyjemne nawet przez miła osobę. A co do nagości na zabiegach to temat zawiły A powiązany z kulturą narodową. Po czym pozna się Polaka w saunie w Austrii czy Niemczech....Po slipach..
MarkStan dzieli się tu z nami swoją rozległą wiedzą A przy okazji poglądami.... które wprawdzie nie wszyscy akceptują...Ale życie by było nudne gdyby we wszystkich kwestiach panowała jednomyślność...
Po wszystkich komentarzach dotyczących zabrania roweru będę chyba z niego rezygnował :,( co gorsze lekarze zalecają mi spoczynkowy tryb życia czy ktoś doradzi jak to zrealizować? W sanatorium. no sks