Wysowa

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Wysowa

Post autor: Zosia »

Wstępną rezerwację mam zrobioną na wrzesień w Ustce ale skoro tak znakomite grono poleca ;) to trzeba przemyśleć ewentualną zmianę . Wybieram się na 14 dniowy jakiś turnus np. rehab. lub z 10 dni prywatnie. Miło byłoby w większym gronie :) ale gdzie Instytut, Glinik czy Biawena ? zupełnie nie znam tych miejsc . Zosia
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Zosiu, zdecydowanie najlepsze warunki to Instytut, jedyny minus to brak basenu, ale przy ładnej pogodzie można spokojnie skorzystać z położonego nieco niżej w parku nowo otwartego kompleksu basenowego,polecam,pozdrawiam :) :) :)
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2013 17:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Post autor: ania1961 »

fan2013 pisze:
andrzej1955 pisze:Witam Janusz, nie będę się powtarzał po Tobie bo odczucia takie same od 10 lat, Wysową zawsze nazywałem pieszczotliwie- Moja kochana dziura uzdrowiskowa i tak zostało. a co do spotkania to jedno takie kameralne już było w maju 2012, nie widzę przeszkód żeby to powtórzyć w szerszym gronie, sam pochodzę z południa i każda bytność tam sprawia mi przyjemność, pozdrawiam :!: :) :)
Coraz więcej miłośników Wysowej się ujawnia,może faktycznie udało by się coś zorganizować,Andrzeju szkoda że nie bywałem na tym forum wcześniej a z pewnością zawitałbym tam .Ciągnie mnie tam w okresie koniec sierpnia,wrzesień.....jakoś koniec lata w Wysowej to mój klimat. 8-)
Dołączam do miłośników urokliwej Wysowej, klimat tego miejsca jest niepowtarzalny. Będę tam od 20.08 do 12.09 :-) Piszę się w ciemno na spotkanie :) Pozdrawiam Ania
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Droga Aniu :kwiat: jak tylko będziesz śledzić nasze wpisy i nie odetniesz się od netu w czasie pobytu to damy znać tu na forum :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Dziękuję Andrzeju już się kontaktowałam i bardzo miła Pani w Instytucie poinformowała o wolnych miejscach od początku września - przymierzyłam się od 4. Mają ciekawe oferty a więc kto jeszcze ?
Aniu Ty odbierałabyś nas po kolei :lol: a w którym sanatorium będziesz ? Pozdrawiam i miłego dnia życzę bez deszczu! :)
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zosia pisze:Dziękuję Andrzeju już się kontaktowałam i bardzo miła Pani w Instytucie poinformowała o wolnych miejscach od początku września - przymierzyłam się od 4. Mają ciekawe oferty a więc kto jeszcze ?
Aniu Ty odbierałabyś nas po kolei :lol: a w którym sanatorium będziesz ? Pozdrawiam i miłego dnia życzę bez deszczu! :)
Z przyjemnością to uczynię :) Będę w Biawenie...pozdrawiam i do zobaczenia Ania
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

fan2013 pisze:Droga Aniu :kwiat: jak tylko będziesz śledzić nasze wpisy i nie odetniesz się od netu w czasie pobytu to damy znać tu na forum :)
Będę zaglądała i na bieżąco śledziła rozmowy na necie, może nie zagubię się w tej lawinie wpisów :) Będzie mały problemik, jeśli chodzi o dostęp do netu podczas mojego pobytu w Wysowej, nie biorę ze sobą laptopa ( zbyt dużo pracuję na nim na co dzień ) , nie będę więc dostępna na necie :( Pozdrawiam miło Ania
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hej Aniu.....jak ja byłem w Biawenie była możliwość korzystania z komputera sanatoryjnego przy recepcji,a i współkuracjusze czasem nawzajem udostępniali sobie lapki....jak to się mówi dla chcącego nie ma nic trudnego :)
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

fan2013 pisze:Hej Aniu.....jak ja byłem w Biawenie była możliwość korzystania z komputera sanatoryjnego przy recepcji,a i współkuracjusze czasem nawzajem udostępniali sobie lapki....jak to się mówi dla chcącego nie ma nic trudnego :)

I wszystko jasne...słonecznego weekendu życzę :)
Beta57
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 cze 2013 06:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Beta57 »

Witam Wszystkich!
Przeczytane opinie bardzo mnie uspokoiły, bo jadę do sanatorium pierwszy raz w życiu i przyznaje, że mam trochę pietra.
Czy znajdzie się ktoś jadący do Wysowej (do Biaweny) na turnus od 20.06?
Jadę samochodem ze Śląska, chętnie zabiorę współpasażera.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ