Wysowa
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Re: Wysowa
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
ania1961
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 maja 2013 17:36
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 2 razy
Dołączam do miłośników urokliwej Wysowej, klimat tego miejsca jest niepowtarzalny. Będę tam od 20.08 do 12.09fan2013 pisze:Coraz więcej miłośników Wysowej się ujawnia,może faktycznie udało by się coś zorganizować,Andrzeju szkoda że nie bywałem na tym forum wcześniej a z pewnością zawitałbym tam .Ciągnie mnie tam w okresie koniec sierpnia,wrzesień.....jakoś koniec lata w Wysowej to mój klimat.andrzej1955 pisze:Witam Janusz, nie będę się powtarzał po Tobie bo odczucia takie same od 10 lat, Wysową zawsze nazywałem pieszczotliwie- Moja kochana dziura uzdrowiskowa i tak zostało. a co do spotkania to jedno takie kameralne już było w maju 2012, nie widzę przeszkód żeby to powtórzyć w szerszym gronie, sam pochodzę z południa i każda bytność tam sprawia mi przyjemność, pozdrawiam![]()
![]()
-
forumowicz
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Aniu Ty odbierałabyś nas po kolei
-
ania1961
- Super Kuracjusz

Z przyjemnością to uczynięZosia pisze:Dziękuję Andrzeju już się kontaktowałam i bardzo miła Pani w Instytucie poinformowała o wolnych miejscach od początku września - przymierzyłam się od 4. Mają ciekawe oferty a więc kto jeszcze ?
Aniu Ty odbierałabyś nas po koleia w którym sanatorium będziesz ? Pozdrawiam i miłego dnia życzę bez deszczu!
-
ania1961
- Super Kuracjusz

Będę zaglądała i na bieżąco śledziła rozmowy na necie, może nie zagubię się w tej lawinie wpisówfan2013 pisze:Droga Aniujak tylko będziesz śledzić nasze wpisy i nie odetniesz się od netu w czasie pobytu to damy znać tu na forum
-
forumowicz
-
ania1961
- Super Kuracjusz

fan2013 pisze:Hej Aniu.....jak ja byłem w Biawenie była możliwość korzystania z komputera sanatoryjnego przy recepcji,a i współkuracjusze czasem nawzajem udostępniali sobie lapki....jak to się mówi dla chcącego nie ma nic trudnego
I wszystko jasne...słonecznego weekendu życzę
-
Beta57
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 12 cze 2013 06:47
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Przeczytane opinie bardzo mnie uspokoiły, bo jadę do sanatorium pierwszy raz w życiu i przyznaje, że mam trochę pietra.
Czy znajdzie się ktoś jadący do Wysowej (do Biaweny) na turnus od 20.06?
Jadę samochodem ze Śląska, chętnie zabiorę współpasażera.
Pozdrawiam