kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
anka23_07swkrzyskie
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: anka23_07swkrzyskie »

Dzieki tez tak mysle ze wrzesien jest mozliwy a numerki dzis rzeczywiscie ladnie schodza
anka23_07swkrzyskie
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzis spadło az 160 numerkow dawno tak nie było jeszcze do pokonania 1886 pozycji
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

ibizka wielkopolska pisze:Byłam u wróżki , jadę we wrześniu ;)
Ibizka :kwiat: czy już mam chłodzić... szampana :D
olunia43
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2013 13:38
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: olunia43 »

Selene pisze:
ibizka wielkopolska pisze:Byłam u wróżki , jadę we wrześniu ;)
Ibizka :kwiat: czy już mam chłodzić... szampana :D
Dziewczyny !! ja to wiem na 100% ze pojade ze wrześniu bo mi w maju już skierowanie przysłali .Poazdrawiam Wszystkich
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

..ja też wiem kiedy i gdzie. Jeszcze mi skierowania nie przesłali, ale chwilę temu dowiedziałam się z przeglądarki :)
Termin bardzo mi pasuje, tak jak prosiłam, no może o 10 dni później jak chciałam. Wprawdzie nie mam miejscowości nadmorskiej na jakiej mi zależało, ale o to w funduszu nie prosiłam, no ale gdyby dajmy na to było zimno to zdecydowanie wolę Inowrocław, sanatorium uzdrowiskowe "Przy tężni" im. dr Józefa Krzywińskiego. Czy ktoś mógłby mi coś o tym sanatorium napisać? Nigdy tam nie byłam :)
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Na dziś, chciałbym pożegnać wszystkich oczekujących, miło było wystawać w tej dłuuuuuuuuuuugiej kolejce :D
Zaczynałem w maju 2012 z numerem prawie 40000 i teraz przy numerze 8500 udało mi się uzyskać ze zwrotów
skierowanie do sanatorium w Sopocie :D
Kochani jeżeli jedziecie po raz pierwszy lub od powrotu z sanatorium minęło 18 miesięcy nie bójcie się dzwonić
do funduszu po tzw. zwroty. Wtedy Wy decydujecie gdzie jedziecie, fakt, że wyjazd może nastąpić "pędzikiem" ;)
ale coś za coś. Polecam, trochę cierpliwości ale można trafić coś konkretnego....
Oby się Wam udało, a kolejka posuwała się w ekspresowym tempie.
Powodzenia
PS. Do zobaczenia w 2014 :D
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Ożeż Ty....Violeciku :lol: Wyprzedziłeś mnie pomimo, że ja dwa miesiące dłużej od Ciebie czekam :shock: Gratulacje :)
Ale miejsce to masz luksusowe :) Kiedy jedziesz?
anka23_07swkrzyskie
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam wszystkich szczesliwcow ktorym sie udało i maja wyjazd juz tuz tuz i tych oczekujacych w długiej kolejce dzis maszyna ruszyła zobaczymy czy tempo spadania numerkow bedzie zadawalajace tak jak wczoraj
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Rachel pisze:..ja też wiem kiedy i gdzie. Jeszcze mi skierowania nie przesłali, ale chwilę temu dowiedziałam się z przeglądarki :)
Termin bardzo mi pasuje, tak jak prosiłam, no może o 10 dni później jak chciałam. Wprawdzie nie mam miejscowości nadmorskiej na jakiej mi zależało, ale o to w funduszu nie prosiłam, no ale gdyby dajmy na to było zimno to zdecydowanie wolę Inowrocław, sanatorium uzdrowiskowe "Przy tężni" im. dr Józefa Krzywińskiego. Czy ktoś mógłby mi coś o tym sanatorium napisać? Nigdy tam nie byłam :)
Rachel, z jakim numerkiem dostałaś przydział...
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

ewiko pisze:
Rachel pisze:..ja też wiem kiedy i gdzie. Jeszcze mi skierowania nie przesłali, ale chwilę temu dowiedziałam się z przeglądarki :)
Rachel, z jakim numerkiem dostałaś przydział...
Troszkę ponad 4000 i bardzo, ale to bardzo się cieszę. Kocham podróże, zwiedzanie. Pojadę samochodem. Już trasy sobie planuję. Blisko Gniezno, Kruszwica, Toruń itd. A sam Inowrocław też ciekawy i kopalnię soli mają ;) Jak wrócę będę jedną wielką bryłą solną :)
Zablokowany