wieniec zdrój od 15,05,17
-
robbo44
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 paź 2016 20:11
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 0
Re: wieniec zdrój od 15,05,17
- tytustomek
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2017 20:00
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 1
Autor bije się w pierś i poprawia 30 kwiecieńAmi pisze:Basiu dziękuję za wyważoną opinię. Po otrzymaniu skierowania byłam trochę zawiedziona wolę morze albo góry ale przeczytałam Twój opis i doszłam do wniosku że będzie ok.Teraz od pewnego czasu boję się czytać, bo opinie są coraz gorsze, a ten wpis o basenie to porażka-chyba że autor spóźnił się z żartem na 1 kwietnia, data zmiany cen na to wskazuje w żadnym kalendarzu nie ma 40 kwietnia- więc może to żart i nie ma co się denerwować.
-
jurek+siedlce
- Na forum od: 24 kwie 2017 21:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
-
forumowicz
-
akoyy 7227
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 16 lis 2016 18:38
- Staż sanatoryjny: 15
parkingu dostajesz wydruk z imieniem i nazwiskiem numerem pokoju i numerem rejestracyjnym samochodu i umieszczasz go za przednią szybą i jeżeli jest miejsce to otrzymujesz numerowane stanowisko przed frontem budynku, ograniczone szlabanem. Nie ma miejsc w których możesz parkować bezpłatnie. Na wszystkich uliczkach jest zakaz zatrzymywania i postoju (nie dotyczy mieszkańców)..... Z mojego doświadczenia... Po przyjeżdzie nie zadeklarowałem postoju swojego samochodu, parkowałem na wolnym miejscu z boku budynku głównego. Po dwóch, trzech dniach zastałem za wycieraczką kartkę aby zgłosić się do recepcji. Nie zglosiłem się... Któregoś deszczowego wieczoru zostawiłem samochód na uliczce na widoku z mojego okna, po dwóch dniach zastałem za wycieraczką mojego auta jaki pozostałych stojących na uliczce kartkę z wezwaniem na Policję do Brześcia Kujawskiego (10 km). Nie pojechałem bo w wyznaczonym terminie miałem basen, a z basenu nie zrezygnuję nawet dla ciekawej pogadanki z policjantem. Przestawiłem auto na miejsce parkingowe i spokój do końca turnusu.
To było pół roku temu, teraz może się coś zmieniło, wnioski musisz wyciągnąć sam.
-
robbo44
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 paź 2016 20:11
-
forumowicz
Odnośnie sprzątania (w którymś z tematów była poruszana sprawa) , w łazience w szafce pod umywalką jest zmiotka i szufelka.
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
robbo44 pisze:Mówienie o tym baseniku aquapark to gruba przesada. Jeśli ktoś chce popływać to nie jest to miejsce dla takiej osoby. Głębokość 125 do 145 cm, miejsce do pływania to mniej więcej trzy tory na normalnym basenie.
Ceny cóż, to maszyna do zarabiania pieniędzy.
Kiedy następnym razem będę się starał o sanatorium, będę się modlił by trafiło się inne.
Nigdy więcej Wieńca Zdroju.
Robbo44 ja z całego serca życzę ci jak najlepszych ośrodków sanatoryjnych ale w/g mojej opinii ten ośrodek całościowo w skali 1-10 ustawił bym na poziomie 8. Rozmawiałem z ludźmi którzy mają ode mnie dużo większą ilość pobytów , jak również z człowiekiem który jest w komisji kontrolującej warunki w sanatoriach i uwierz mi, że nie wiele jest ośrodków i szpitali sanatoryjnych o lepszym standardzie. Rozumiem, że powodem jest chęć zwiedzania kraju. Powodzenia.