Przyjaciel.....

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Przyjaciel.....

Post autor: eluunia »

Krecik no coś Ty a my :D :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Krecik napisz do kogoś na PW i powiedz ,że chcesz mieć przyjaciela .......a zobaczysz efekty'
Zrób pierwszy ten krok :kwiat:
forumowicz

:kwiat: :kwiat: :kwiat: przyjaciołom i nie tylko :)
forumowicz

Jak bardzo pragnąłbym być przyjacielem ,mieć możliwość dawanie siebie bez żadnych ograniczeń ,umieć słuchać ,rozumieć gdy do mnie mówi ,wychodzić na przeciw jego potrzebom ,pocieszać i dzielić się radościami .A może nauczyć się porozumiewać w całkowitej ciszy ,gdy słowa nie są potrzebne ,gdy wiemy oboje jak ważne jest wzajemne zaufanie ,wyczucie ,nadzieja .
Może on już jest ,a tylko ja nie potrafię go odnależć ,a może powodowany jakąś dziwną bojażnią tracę możliwość odnalezienia go .
A jeśli jego myśli podobnie do moich nie potrafią spotkać się wzajemnie ....Przyjacielu ja jestem :serce:
forumowicz

Hm to ma być Janusz przyjaciel ... :o a nie przyjaciółka ...rozumiem :roll: :kwiat:
Oberwę? :?
forumowicz

Nie oberwiesz :lol: pewnie że to może być Ona :serce: Tylko to z czasem robi się....no wiesz jakie ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

janusz63 pisze:Jak bardzo pragnąłbym być przyjacielem ,mieć możliwość dawanie siebie bez żadnych ograniczeń ,umieć słuchać ,rozumieć gdy do mnie mówi ,wychodzić na przeciw jego potrzebom ,pocieszać i dzielić się radościami .A może nauczyć się porozumiewać w całkowitej ciszy ,gdy słowa nie są potrzebne ,gdy wiemy oboje jak ważne jest wzajemne zaufanie ,wyczucie ,nadzieja .
Może on już jest ,a tylko ja nie potrafię go odnależć ,a może powodowany jakąś dziwną bojażnią tracę możliwość odnalezienia go .
A jeśli jego myśli podobnie do moich nie potrafią spotkać się wzajemnie ....Przyjacielu ja jestem :serce:
Janusz, ładnie to napisałeś.....ludzi którzy szukają tego samego co Ty jest dużo...tylko jakoś trudno się spotkać...
forumowicz

kruszynka pisze:Hm to ma być Janusz przyjaciel ... :o a nie przyjaciółka ...rozumiem :roll: :kwiat:
Oberwę? :?
Kruszynka czyżbyś to była TY ??? :oops: :serce: :kwiat:
forumowicz

Czyli kto? :oops: :kwiat:
forumowicz

Irenko to niestety sytuacje tak często dopadające ludzi którzy szukają tej drugiej osoby.Mijamy się albo co zdarzyło mnie się osobiście spotykamy się na krótko ,coś się zawiązuje -mówię całkiem poważnie tylko o przyjażni :) nasze drogi się rozchodzą ,zostajemy rozdzieleni ,jest nam smutno ,tęsknimy.
Tak naprawdę nie wierzę w to iż można mieć przyjaciół oddalonych od siebie odległością ,według mnie to co innego ,owszem to są cudowne i miłe znajomości .ale potrzeba niejednokrotnie aby on lub ona byli tuż przy nas .Internet ,telefon nie zastąpią nam bliskości ,nie będziemy mogli widzieć uśmiechu ,nie obetrzemy łez.
Kobietom na pewno jest łatwiej -to moje zdanie -my jakoby płeć silniejsza boimy się okazywać uczuć ,nie potrafimy o nich mówić ,uważamy że to takie nie męskie.A w gruncie rzeczy czego się tutaj bać -świat oparty jest na uczuciach ,są one czym pięknym ,niezastąpionym ,potrzebnym każdemu jak powietrze :)
Choć jestem tutaj od niedawna ,cieszy mnie to że wśród naszych żarcików pojawiają się tematy poważniejsze ,ważne ,dotykające chyba każdego z nas.
Te jakże potrzebne rozmowy w jakiś sposób łączą nas ,czujemy do siebie wzajemną sympatię ,szacunek ,zaufanie :)
To jest namiastka przyjażni ,ja to doceniam i szanuję i na swój sposób -myślę o moich muzycznych fascynacjach dziękuję za Waszą obecność :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat:

http://www.youtube.com/watch?v=LFRm2srRC64
ODPOWIEDZ