Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Pokoje z pełnym węzłem,prysznice.W tych przed remontem jest wydzielona część łazienki,nie kabina.
Nie wiem jak dzisiaj jest z remontami,ale w ostatnim czasie ciągle coś robiono.Mnie to osobiście nie przeszkadzało .
Ja właśnie kończę pierwszy tydzień turnusu i wiertarkę słyszałam może ze trzy razy przez minutę także jeśli w ogóle jest tu jakiś remont, to jest on bardzo mało uciążliwy. Baza zabiegowa na wysokim poziomie i póki co jestem bardzo zadowolona że tu trafiłam.
Niedawno wróciłam z pobytu komercyjnego i jestem bardzo zadowolona! Zabiegi,wyżywienie i warunki na wysokim poziomie. Jeden minus to kawiarnia bez klimatyzacji. Pogoda nie była wiosenna, było chłodno, a na wieczorkach w kawiarni duchota! Panie kelnerki niechętnie uchylały okna, może ze względu na zdrowie kuracjuszy, żeby się nie przeziębili? Ale mogły choć uchylić górne lufciki! Ogólnie jednak było na 5!
Bietka pisze:Sanatorium godne polecenia na pewno lepsze niż przeciętne. Moi znajomi byli zachwyceni ja znam tylko z tańców (fajne).Położenie dobre trochę dalej od centrum blisko lasu zabiegi też dobre. Koleżanki jeżdżą tam komercyjnie. Nie przesadzajmy, może do ideału brakuje ale są też osoby którym nic nie pasuje. Polecam sanatorium np. w Dusznikach Chemik. Po pobycie w nim na pewno będzie zachwyt nad Wojskowym w Ciechocinku.
Bietka
Popieram! Byłam w kwietniu, komercyjnie i uważam że warto tam pojechać.
Witamy i prosimy ponownie o opinie o które prosiliśmy swoim poście.Nie interesują nas lakoniczne opinie typu "super" i czy w kawiarni jest duszno lub brak lufcików. Podaliśmy pytania merytoryczne i odnośnie spr.leczenia poszpitalnego w zakresie po operacji naczyń obwodowych kończyn dolnych i prosimy o odpowiedzi w temacie. Dziękujemy.
jakoś tak negatywnie odbieram Twoją prośbę o opinię , z tego co napisano można dowiedzieć się dużo, jeśli jest to niemerytoryczne to należy zadzwonić do ośrodka : Informacja i rezerwacja: tel.: (54) 283 7250 lub 251, centrala tel.: (54) 283 72 00 wówczas będziesz miała na merytoryczne pytania, merytoryczne odpowiedzi.
Tutaj "Oceń sanatorium.Opinia o sanatorium.Forum na którym możemy wyrazić swoja opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy.Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym.Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu .Jakie warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne". Odnośniki "telefoniczne" i" negatywne" odczucia nas nie interesują.Nie byłaś to nie odpowiadaj , tzn nie zaśmiecaj tego tematu jak to piszą internauci.Są pacjenci którzy jadą do sanatorium po zdrowie, nie wszystkich interesują kawiarnie, dancingi i towarzycho. Rozumiesz! Zanim coś napiszesz to pomyśl.