Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam pytanie. Czy lepiej zadzwonić do Witala i zarezerwować np. trójkę z balkonem? Czy panie w recepcji przyjmują rezerwacje? Czy jak będę rano o 8 to wystarczy?
Witam faktycznie w naszym terminie niepokojąca cisza. Dzwoniłem wczoraj do Vitala z pytaniem o konkretny pokój ale sympatyczna pani stwierdziła że najlepiej być w okolicach godziny 7 i można sobie coś wybrać. Pozdrawiam.
marjolus pisze:Mam 37lat jadę do sanatorium Wital 1 czerwca 2017 czy ktoś jedzie z okolic Warszawy tego dnia?
Witam, mam 53 lata, mam pobyt rehabilitacyjny od 01.06.2017, jadę z W-wy, wstepnie zarezerwowałam miejsce w autobusie ale chętnie się z kimś zabiorę nawet dzień wczesniej.
[quote="jerzyciszkowski"]Witam serdecznie. Czy ktoś wybiera się do Witala 24.06.2017r,proszę o info Jurek.[/quote
Witam cieplutko.
Moi mili właśnie zaczynam turnus ZUS-u w Gołdapi od 24.06.2017 r
Może nas będzie więcej.......jadę z Warszawy
Pozdrawiam. A.
jerzyciszkowski pisze:Witam serdecznie. To narazie jest nas dwoje (lub dwóch ),pozdrawiam gorąco.
Witam Was z terminem od 24 czerwca. Ja jadę na sierpniowy turnus, ale moja znajoma z pracy też ma termin od 24 VI i jest z Warszawy, czyli jest już Was troje.Pozdrawiam
Roberto ja też dzwoniłam aby zarezerwować pokój i też pani odpowiedziała że rano 31 maja po przyjeździe dopiero. Chciałabym jedynkę (ale o tym nie ma chyba co marzyć) albo trójkę z balkonem. Jadę z Gdyni i będę tam najprędzej ok.8. Słyszałam że dwie panie (mama z córką ) mają zarezerwowaną dwójkę. Więc jednak można? No trudno, musimy liczyć że będzie dobrze
[quote="alicjam"]Roberto ja też dzwoniłam aby zarezerwować pokój i też pani odpowiedziała że rano 31 maja po przyjeździe dopiero. Chciałabym jedynkę (ale o tym nie ma chyba co marzyć) albo trójkę z balkonem. Jadę z Gdyni i będę tam najprędzej ok.8. Słyszałam że dwie panie (mama z córką ) mają zarezerwowaną dwójkę. Więc jednak można? No trudno, musimy liczyć że będzie dobrze [/quot
Witaj Alicja męczy mnie temat pokoju ale mam chęć zaryzykować z 3 przy odrobinie farta powinno być weselej niż w 2.Aby być ok 7 w Gołdapi powinienem wyjechać przed 4 a to dla mnie duże wyzwanie - lubię pospac.Wygląda na to że będziemy pierwszym turnusem w Gołdapi który będzie mógł cieszyć się z pogody oby tak było. W terminie 310517 nadal nikt się nie ujawnia ale mam nadzieję że nie będę sam w 3 z balkonem w okolicach biblioteki. Obserwując zainteresowanie naszym turnusem obawiam się że Paczki z Olecka to my nie przebijemy.
Renata1964 miło Cię poznać. Widzę że turnus zaczynasz dzień później. Ja jadę 31 maja ale z Gdyni więc Warszawa nie po drodze:-) Ale myślę że tam się poznamy.Jesteśmy rówieśniczkami
Roberto ja muszę wyjechać o 3 aby dojechać na 7-8 a też lubię pospać /;-/0 /mówisz że brać pokój koło biblioteki, ha ha. Pewnie ze względu na to że wi-fi tylko tam odbiera? Czy będziesz tyle czytać? Nie martw się sam na pewno nie będziesz. Ja też mam nadzieję że będzie pogoda, chociaż ostatnio coraz mniejszą. Dziś rano nad morzem było 28 stopni a pół godziny później ...18