KOGA- Szpital Uzdrowiskowy nr II w Kudowie Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
Staż sanatoryjny: 5

Re: KOGA- Szpital Uzdrowiskowy nr II w Kudowie Zdrój

Post autor: krzysztof100 »

Na pewno będzie udany,Kudowa jest piękna zwłaszcza latem a atmosferę w sanatorium tworzymy my kuracjusze i odpowiedni ich dobór do naszego grona zapewni nam wspaniały wypoczynek i podreperowanie zdrówka.Pozdrawiam Krzysztof.
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2012 22:12

Post autor: Bea71 »

Masz rację, dobre towarzystwo i odpowiednia atmosfera często wynagradza nam niedogodności związane z zakwaterowaniem czy wyżywieniem. Aaaa...zapytam jeszcze, z jakiego województwa jedziesz?
B.
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pani B.jadę z województwa lubuskiego.mam skierowanie do szpitala uzdrowiskowego i mam nadzieje ze mój pobyt będzie udany,jak wszystkie dotychczas,świetnie dogaduje się zarówno z rówieśnikami jak również z młodzieżą,lubię dobre kawały i dowcipy,nie pijam alkoholu ,ewentualnie lampkę dobrego wina,czy koniaku,lubię tańczyć ,lubię długie spacery oraz zabawy w basenie czyli pływanie a w Kudowie jest świetny basen wiec myślę ze jakoś zagospodaruje sobie czas wolny po zabiegach. Pozdrawiam Panią B - Krzysztof.
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Po tylu pozytywnych opiniach na temat samej Kudowy jestem pewna,że pobyt będzie udany. Jeszcze tylko doborowe towarzystwo, dobry humor i zapracujemy na wspaniałe wspomnienia.
Pozdrawiam Pana Krzysztofa.
B.
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Myślę również pozytywnie,wyjeżdżam 2-go lipca,skoro lubi pani tańczyć to być może gdzieś w Kudowie porwę panią do tańca,moje hasło i zaproszenie do tańca będzie brzmiało,można prosić Panią B do tańca,życzę miłego dnia,owocnych przygotowań do wyjazdu oraz pozytywnego myślenia ,pozdrawiam Panią B - Krzysztof.
Awatar użytkownika
netwoman
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2013 12:23
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: netwoman »

Fajnie macie, że znaleźliście bratnią duszę . Ciekawe czy w końcu odezwie się ktoś kto wybiera się do Kudowy w drugiej połowie sierpnia. ;)
Awatar użytkownika
rozantka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: rozantka »

Witam, zazdroszczę Wam "tej Kudowy". To moja ulubiona miejscowość wypoczynkowa. Jeżdżę co roku od 15 lat. Jest dla mnie bardzo urokliwa,można wypocząć a i potańczyć jest gdzie. Pogoda dopisuje prawie zawsze, W tym roku też będę ale tylko kilka dni.Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających do Kudowy :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Netwomen.
Nie przejmuj się jeśli przed wyjazdem nie poznasz tutaj nikogo. Zobaczysz,że jak już będziesz na miejscu spotkasz wiele ciekawych osób z którymi nawiążesz znajomości :). Myśl pozytywnie , praktycznie każdy kto dostaje skierowanie do sanatorium jedzie po części w nieznane i dopiero tam na miejscu pracuje na swoje wspomnienia. Tylko od nasz zależy jakie one będą....Wierzę w to,że i Twoje z sierpnia i moje z lipca będą wspaniałe :)
Będzie dobrze, przekonasz się :)
Pozdrawiam.
B.
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

rozantka pisze:Witam, zazdroszczę Wam "tej Kudowy". To moja ulubiona miejscowość wypoczynkowa. Jeżdżę co roku od 15 lat. Jest dla mnie bardzo urokliwa,można wypocząć a i potańczyć jest gdzie. Pogoda dopisuje prawie zawsze, W tym roku też będę ale tylko kilka dni.Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających do Kudowy :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Skoro jeździsz tam już od tak długiego czasu to faktycznie Kudowa musi mieć w sobie coś magicznego. Cieszę się,że już niebawem będę mogła się o tym przekonać :)
Pozdrawiam .
B.
Joannaa
Na forum od: 14 cze 2013 22:11
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: Joannaa »

Witam,

ja jadę na turnus od 23 lipca :)
ODPOWIEDZ