Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Na pewno będzie udany,Kudowa jest piękna zwłaszcza latem a atmosferę w sanatorium tworzymy my kuracjusze i odpowiedni ich dobór do naszego grona zapewni nam wspaniały wypoczynek i podreperowanie zdrówka.Pozdrawiam Krzysztof.
Masz rację, dobre towarzystwo i odpowiednia atmosfera często wynagradza nam niedogodności związane z zakwaterowaniem czy wyżywieniem. Aaaa...zapytam jeszcze, z jakiego województwa jedziesz?
B.
Pani B.jadę z województwa lubuskiego.mam skierowanie do szpitala uzdrowiskowego i mam nadzieje ze mój pobyt będzie udany,jak wszystkie dotychczas,świetnie dogaduje się zarówno z rówieśnikami jak również z młodzieżą,lubię dobre kawały i dowcipy,nie pijam alkoholu ,ewentualnie lampkę dobrego wina,czy koniaku,lubię tańczyć ,lubię długie spacery oraz zabawy w basenie czyli pływanie a w Kudowie jest świetny basen wiec myślę ze jakoś zagospodaruje sobie czas wolny po zabiegach. Pozdrawiam Panią B - Krzysztof.
Po tylu pozytywnych opiniach na temat samej Kudowy jestem pewna,że pobyt będzie udany. Jeszcze tylko doborowe towarzystwo, dobry humor i zapracujemy na wspaniałe wspomnienia.
Pozdrawiam Pana Krzysztofa.
B.
Myślę również pozytywnie,wyjeżdżam 2-go lipca,skoro lubi pani tańczyć to być może gdzieś w Kudowie porwę panią do tańca,moje hasło i zaproszenie do tańca będzie brzmiało,można prosić Panią B do tańca,życzę miłego dnia,owocnych przygotowań do wyjazdu oraz pozytywnego myślenia ,pozdrawiam Panią B - Krzysztof.
Witam, zazdroszczę Wam "tej Kudowy". To moja ulubiona miejscowość wypoczynkowa. Jeżdżę co roku od 15 lat. Jest dla mnie bardzo urokliwa,można wypocząć a i potańczyć jest gdzie. Pogoda dopisuje prawie zawsze, W tym roku też będę ale tylko kilka dni.Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających do Kudowy
Netwomen.
Nie przejmuj się jeśli przed wyjazdem nie poznasz tutaj nikogo. Zobaczysz,że jak już będziesz na miejscu spotkasz wiele ciekawych osób z którymi nawiążesz znajomości . Myśl pozytywnie , praktycznie każdy kto dostaje skierowanie do sanatorium jedzie po części w nieznane i dopiero tam na miejscu pracuje na swoje wspomnienia. Tylko od nasz zależy jakie one będą....Wierzę w to,że i Twoje z sierpnia i moje z lipca będą wspaniałe
Będzie dobrze, przekonasz się
Pozdrawiam.
B.
rozantka pisze:Witam, zazdroszczę Wam "tej Kudowy". To moja ulubiona miejscowość wypoczynkowa. Jeżdżę co roku od 15 lat. Jest dla mnie bardzo urokliwa,można wypocząć a i potańczyć jest gdzie. Pogoda dopisuje prawie zawsze, W tym roku też będę ale tylko kilka dni.Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających do Kudowy
Skoro jeździsz tam już od tak długiego czasu to faktycznie Kudowa musi mieć w sobie coś magicznego. Cieszę się,że już niebawem będę mogła się o tym przekonać
Pozdrawiam .
B.