Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam. Jadę 02.01.2018 Mogę kogoś zabrać. Ruszam z Piotrkowa Trybunalskiego. Może ktoś wie czy są jakieś parkingi obok Jantara, bo w u nich to 7 złotych za dniówkę. Pozdrawiam.
Obok nie znajdziesz chyba nic tańszego , ale popytaj albo poszukaj adresu gdzie mieści się biblioteka , tam obok są gospodarstwa agroturystyczne i można o wiele taniej zaparkować .Koleżanka trzymała tam samochód .Niestety nie pamiętam nazwy ulicy ale biblioteka jest tylko jedna.
Maryus witaj! Jedziesz do Jantara z ZUS-u?? Jaki profil ? Pytam, bo jestem też z Piotrkowa i choć próbowałam na komisji w Tomaszowie prosić o jakąś ciekawszą miejscowość rehabilitacji, czytaj ciut dalej niż 200 km, niestety nic z tego. Jadę 27 stycznia do Inowrocławia. Aha, a kiedy stawałaś/stawałeś na komisji, jesli to ZUS.Pozdrawiam .
Małgosia69 pisze: 04 wrz 2017 21:40
Maryus witaj! Jedziesz do Jantara z ZUS-u?? Jaki profil ? Pytam, bo jestem też z Piotrkowa i choć próbowałam na komisji w Tomaszowie prosić o jakąś ciekawszą miejscowość rehabilitacji, czytaj ciut dalej niż 200 km, niestety nic z tego. Jadę 27 stycznia do Inowrocławia. Aha, a kiedy stawałaś/stawałeś na komisji, jesli to ZUS.Pozdrawiam .
Witaj Małgosia69. Na komisji byłem w ZUS Tomaszów Mazowiecki 30.08.2017r. Mam przepuklinę kręgosłupa odcinek lędźwiowy. Pozdrawiam.
Dziękuję Maryus za odpowiedż. Ja stawałam na komisji 3 sierpnia. Mam jeszcze dwa pytanka: 1. Czy jesteś obecnie na L 4 lub zasiłku rehabilitacyjnym 2. Czy sam/sama wybrałaś/eś ośrodek, czy propozycja padła od "przemiłych" pań " na paterze Pozdrawiam
Aha również mam przepuklinę w kręgosłupie lędźwiowym plus dwie w kręgosłupie szyjnym. Pytałam, bo chciałabym spróbować napisać pismo o zmianie miejsca wyjazdu. Boję się tylko żebym nie wpadła z deszczu pod rynnę.