Jantar- Dziwnówek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Jantar- Dziwnówek

Post autor: aniag »

Jadę od 29 lipca moze ktos tez ma ten termin?
Bambi
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2014 17:05
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Bambi »

Ja mam ten termin ;)
Gość

Post autor: Gość »

Witam. Jadę 02.01.2018 Mogę kogoś zabrać. Ruszam z Piotrkowa Trybunalskiego. Może ktoś wie czy są jakieś parkingi obok Jantara, bo w u nich to 7 złotych za dniówkę. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Obok nie znajdziesz chyba nic tańszego , ale popytaj albo poszukaj adresu gdzie mieści się biblioteka , tam obok są gospodarstwa agroturystyczne i można o wiele taniej zaparkować .Koleżanka trzymała tam samochód .Niestety nie pamiętam nazwy ulicy ale biblioteka jest tylko jedna.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49

Post autor: Małgosia69 »

Maryus witaj! Jedziesz do Jantara z ZUS-u?? Jaki profil ? Pytam, bo jestem też z Piotrkowa i choć próbowałam na komisji w Tomaszowie prosić o jakąś ciekawszą miejscowość rehabilitacji, czytaj ciut dalej niż 200 km, niestety nic z tego. Jadę 27 stycznia do Inowrocławia. Aha, a kiedy stawałaś/stawałeś na komisji, jesli to ZUS.Pozdrawiam . :)
Gość

Post autor: Gość »

Małgosia69 pisze: 04 wrz 2017 21:40 Maryus witaj! Jedziesz do Jantara z ZUS-u?? Jaki profil ? Pytam, bo jestem też z Piotrkowa i choć próbowałam na komisji w Tomaszowie prosić o jakąś ciekawszą miejscowość rehabilitacji, czytaj ciut dalej niż 200 km, niestety nic z tego. Jadę 27 stycznia do Inowrocławia. Aha, a kiedy stawałaś/stawałeś na komisji, jesli to ZUS.Pozdrawiam . :)
Witaj Małgosia69. Na komisji byłem w ZUS Tomaszów Mazowiecki 30.08.2017r. Mam przepuklinę kręgosłupa odcinek lędźwiowy. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję Maryus za odpowiedż. Ja stawałam na komisji 3 sierpnia. Mam jeszcze dwa pytanka: 1. Czy jesteś obecnie na L 4 lub zasiłku rehabilitacyjnym :?: 2. Czy sam/sama wybrałaś/eś ośrodek, czy propozycja padła od "przemiłych" pań " na paterze :?: Pozdrawiam :kwiat: :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aha również mam przepuklinę w kręgosłupie lędźwiowym plus dwie w kręgosłupie szyjnym. Pytałam, bo chciałabym spróbować napisać pismo o zmianie miejsca wyjazdu. Boję się tylko żebym nie wpadła z deszczu pod rynnę. :lol:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sorki Maryus :!: :!: Dopiero teraz doczytałam, że jesteś chłopcem :o Ale ze mnie bystrzacha :lol: :lol: A może znasz numer telefonu do ZUS w Tomaszowie :?: :kwiat:
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Post autor: emik »

Małgosiu, a jak ci zamienią na Osieczek? Osieczek w styczniu ;) Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ