Sanatorium SANVIT Iwonicz-Zdrój 10.10-2.11.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Lemonek87
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2017 10:41
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Re: Sanatorium SANVIT Iwonicz-Zdrój 10.10-2.11.2017

Post autor: Lemonek87 »

Zybi daj znac w koncu czy jedziesz bo nie wiem czy podpinac sie do baniaka z bimberkiem u tescia :)na miodzie i cytrynie hmmm zawsze jak podbieram ta rurke za pozno wyciagam :)
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

Przykro mi to pisac :cry: ,ale na ta chwile nie moge jechac chociaz bym tego bardzo chcial ,ale nie na wszystko mamy wplyw ,zalozylem ten temat z nadzieja ze poznam fajnych ludzi i tak tez sie stalo ,ale nie spedzimy tego turnusu razem :cry: ,zycze wamy pieknej pogody udanych potancowek i upojnych melanzy i ROMANSOW ,pamietaj Lamelek teraz wszystko na Twojej glowie mysle ze podolasz ,dbaj o te dziewczyny ,bede sledzil tu na forum wasze posty ,mysle ze bedziecie mnie informowac jak tam co tam :lol: ,podpowiedzcie co mam teraz zrobic pojnformowac ZUS czy sanvit :?:
Lemonek87
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Zybi bardzo szkoda bardzo mi przykro
Lemonek87
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Zybi jeszcze jedna sprawa z badan wynika ze na jednego faceta przypadaja 3 kobiety i czy twoj przydzial moze przejsc na mnie ?? A i jakbys jechal pozniej obiecuje ze parkiet bedziesz mial jak po cykliniarce a o dziewczyny zadbam i o ich obiecana diete bede im zabieral miesko z obiadu zajuje ze cie nie poznam pozdrawiam
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

WITAJ Lemonek co do przydzialu to wydaje mi sie ze to nie my decydujemy : :oops: ,pytasz czy jest 3 kobiety na jednego mena ,z tym bywa ruznie jak bylem pierwszy raz to wiecej bylo facetow ,wrocilem wlasnie z zus i przelozylem wyjazd na przyszly rok ,nie sprecyzowalem dokladnie kiedy ale do konca stycznia juz jest wszystko obsadzone ,wbrew co niektorym opiniom jakie to panie nie uprzejme tam pracuja to ja mam odmienne zdanie ,u nas w Bilgoraju sa bardzo mile zyczliwe i wyruzomiale i co wazne usmiechniete,tez mialem nadzieje CIE poznac no ale co poczac nie tym razem ,zycze CI powrotu do sprawnosc takiego jak przed wypadkiem ,nie zabieraj im za duzo z taleza dziewczyny musza miec energie tez i na szlenstwa na parkiecie :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Zibi :kwiat: a mówiłam, ze to dżuma ;) :lol:
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

tak tak ,dobra z CIEBIE szamanka :lol:
Betka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2017 21:17
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Betka »

Zibi cos Ty chłopie narobi no tydzien przed wyjazdem :? :? :? Zostawił nas..choroba nie wybiera..wiem.A moze Ty sie nas wystraszyłes :lol: :lol: :lol: i wol ;) ;) nie chciales jechac :D :kwiat: w kazdym razie szkoda :roll:
Lemonek87
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Beatka a ja juz bimberek spakowalem co my z nim teraz zrobimy ???
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

BETI was sie nie mozna bac was tylko mozna lubic :lol: ,w najczarniejszych snach bym sie tego niespodziewal ze tak bedzie ,no ale musze sie z tym pogodzic ze nie pojade ,tyle oczekiwania wszystko dopiete na ostatni guzik co do wyjazdu i musze to na ta chwile odlozyc ,mysle ze pojade do Iwonicza badz Rymanowa,w sanatorium uzyskalem taka informacie tam z reguly od nas wysylaja ,mysle ze w zimie i tym bede zyc :lol: :lol: ,tylko niewiem czy skompletujemy taka ekipe jak NIUNIA ,BETI SLONECZKO I LEMONEK ,oj nie bedzie to latwe,a ten bimber napewno sie nie zmarnuje ,bylem to wiem cos o tym ,a nadwyzki mozesz kurierem do Bilgoraja tez sie nie zmarnuja :lol:
ODPOWIEDZ