Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
cos mi się wydaje że to niemożliwe żeby na 7 obiektów dancingowych nie było młodych ludzi,trzeba zrobić obejście,zaczynając o godzinie 19ej,po kolei Włókniarz-Rafał-Wojskowy-Sobieski-Sanato-Belwederska-W Parku/zapomniałem nazwe/.jest zasada 5 dni są podchody,na 6 dzień jesteś zakochana! ruszaj do bojuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
nowy74 pisze:Witam!
no akurat dzis to u nas nic nie graja, ale jutro tak!
Ale Deremi, przeciez tyle maasz dziewczyn, a Strazak to do was w koncu dotarł?
Witaj Nowy Strażak nie dotarł Ty zresztą też, no kiedy sie w końcu ujawnisz
Anusia Poranny humorek podawałem w innym temacie Jest i czeka na odkrycie
Nowy- na brak Pań z klasą ( i kasą ) obecnie nie narzekam- tylko obawiam się, że nie spełnię ich wszystkich oczekiwań. Ale to już inna para kaloszy. Jak na razie oszukały mnie !!! Miały mnie utopić, a nawet nie podjęły żadnych prób z tym związanych. Chociaż.... sukcesywnie jestem dokarmiany i samo w sobie to jest podejrzane. Wszak trzodę też się tuczy przed ubojem
Pojawiam się i znikam i znikam..... a to śniadanie, zabiegi, obiad i inne rozrywki ...czasu brak aby znów zaświecić na forum ....a po drugie muszę ładnie się uśmiechać do kogoś fajnego abym mogła skorzystać z jego laptopa bo ........... niestety swojego nie wzięłam.
deremi pisze:Anusia Poranny humorek podawałem w innym temacie Jest i czeka na odkrycie
Nowy- na brak Pań z klasą ( i kasą ) obecnie nie narzekam- tylko obawiam się, że nie spełnię ich wszystkich oczekiwań. Ale to już inna para kaloszy. Jak na razie oszukały mnie !!! Miały mnie utopić, a nawet nie podjęły żadnych prób z tym związanych. Chociaż.... sukcesywnie jestem dokarmiany i samo w sobie to jest podejrzane. Wszak trzodę też się tuczy przed ubojem
Oż Ty skarżysz się na forum poczekaj poczekaj j;) ,adoptowany głaskany dokarmiany ,rower też będzie wyczyszczony będzie się błyszczał jak .............. oż Ty niewdzięczny Dremi