Jak się bawi Ekipa forumowiczów w Iwoniczu ? ;)

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
nowy74
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2013 16:11
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Jak się bawi Ekipa forumowiczów w Iwoniczu ? ;)

Post autor: nowy74 »

Witam!
no akurat dzis to u nas nic nie graja, ale jutro tak!
Ale Deremi, przeciez tyle maasz dziewczyn, a Strazak to do was w koncu dotarł? :lol:
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

A gdzie Słoneczko zaginęło :?:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

cos mi się wydaje że to niemożliwe żeby na 7 obiektów dancingowych nie było młodych ludzi,trzeba zrobić obejście,zaczynając o godzinie 19ej,po kolei Włókniarz-Rafał-Wojskowy-Sobieski-Sanato-Belwederska-W Parku/zapomniałem nazwe/.jest zasada 5 dni są podchody,na 6 dzień jesteś zakochana! ruszaj do bojuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
forumowicz

nowy74 pisze:Witam!
no akurat dzis to u nas nic nie graja, ale jutro tak!
Ale Deremi, przeciez tyle maasz dziewczyn, a Strazak to do was w koncu dotarł? :lol:
Witaj Nowy :D Strażak nie dotarł Ty zresztą też, no kiedy sie w końcu ujawnisz :?: :D :D :D :D
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Anusia :kwiat: :kwiat: :kwiat: Poranny humorek podawałem w innym temacie :oops: Jest i czeka na odkrycie :)
Nowy- na brak Pań z klasą ( i kasą :lol: :lol: :lol: ) obecnie nie narzekam- tylko obawiam się, że nie spełnię ich wszystkich oczekiwań. :oops: Ale to już inna para kaloszy. Jak na razie oszukały mnie !!! Miały mnie utopić, a nawet nie podjęły żadnych prób z tym związanych. Chociaż.... sukcesywnie jestem dokarmiany i samo w sobie to jest podejrzane. Wszak trzodę też się tuczy przed ubojem :lol: :lol: :lol:
elkaszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2012 22:18

Post autor: elkaszka »

Witam
Jestem w Ziemowi.... z IWONA na 3 pietrze .
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Asik pisze:A gdzie Słoneczko zaginęło :?:
Pojawiam się i znikam i znikam..... a to śniadanie, zabiegi, obiad i inne rozrywki :D ...czasu brak aby znów zaświecić na forum :lol: :lol: ....a po drugie muszę ładnie się uśmiechać do kogoś fajnego abym mogła skorzystać z jego laptopa bo ........... niestety swojego nie wzięłam.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

elkaszka pisze:Witam
Elkaszka :kwiat: gwałtownie zaginęłaś w akcji :lol: :lol: :lol: :lol: pisałam do ciebie....i co??????? Wielkie A :lol: Byliśmy na festynie...dlaczego nie przyszłaś?
forumowicz

deremi pisze:Anusia :kwiat: :kwiat: :kwiat: Poranny humorek podawałem w innym temacie :oops: Jest i czeka na odkrycie :)
Nowy- na brak Pań z klasą ( i kasą :lol: :lol: :lol: ) obecnie nie narzekam- tylko obawiam się, że nie spełnię ich wszystkich oczekiwań. :oops: Ale to już inna para kaloszy. Jak na razie oszukały mnie !!! Miały mnie utopić, a nawet nie podjęły żadnych prób z tym związanych. Chociaż.... sukcesywnie jestem dokarmiany i samo w sobie to jest podejrzane. Wszak trzodę też się tuczy przed ubojem :lol: :lol: :lol:
Oż Ty skarżysz się na forum poczekaj poczekaj j;) ,adoptowany głaskany dokarmiany ,rower też będzie wyczyszczony będzie się błyszczał jak .............. oż Ty niewdzięczny Dremi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

elkaszka pisze:Witam
Witaj elkaszka ,ja tez sie wybieram do zimowitu ale we wrzesniu,,jak tam jest ? sa w osrodku jakies imprezy? z piwkiem,,pozdrawiam :twisted: ;)
ODPOWIEDZ