Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ale miała pani fajnie że pojedynkę miała. Ja się trochę martwię żebym nie była zbyt męcząca dla tej drugiej osoby ( bo pewnie będę miała dwójkę ) Ja mam astmę i często męczący suchy kaszel, chrząkanie, świsty. Do tego doszło mi wysunięcie kręgu szyjnego, i drętwieje mi ręka, boli i łopatka i ramię. Już jest trochę lepiej po zastrzykach i tabletkach od neurologa, ale kurcze przez te bóle ręki wstaje w nocy bo ból nie pozwala mi leżeć, muszę się poruszać. Czasem wziąć Nimesil. Hmm jak ta babeczka której się trafi pokój ze mną nie oszaleje to będzie cud. Będzie mi głupio ech, wstyd :
Właśnie wròciłam z Jutrzenki -o nudzie nie było mowy, ksiażki poszły w odstawkę, dobre zabiegi, towarzystwo, basen, spa, kręgle, ping-pong, codziennie wieczorki taneczne naprawdę wypełnia czas. Do tego wyjścia z kijkami z przesympatyczna p. Juwita po lesie. Basen wyposażony w jacuzzi, tor rzeczny, saunę ( 4 rodzaje). W całej Jutrzence działa Wi-Fi. Wyżywienie moim zdaniem wystarczajace, z możliwościa dopłaty 15zł dziennie za buffet ( szwedzki stòł) wtedy posiłki sa pòźniej- śniadanie od 9-00 do 10-30, obiad od 14-00 do 15-30, kolacja od 19-00 do 20-30 ( około ) Z posiłkòw komercyjnych korzystałam w wekendy - można było sie rano wyspać.
nela pisze: 21 gru 2017 22:13
Właśnie wròciłam z Jutrzenki -o nudzie nie było mowy, ksiażki poszły w odstawkę, dobre zabiegi, towarzystwo, basen, spa, kręgle, ping-pong, codziennie wieczorki taneczne naprawdę wypełnia czas. Do tego wyjścia z kijkami z przesympatyczna p. Juwita po lesie. Basen wyposażony w jacuzzi, tor rzeczny, saunę ( 4 rodzaje). W całej Jutrzence działa Wi-Fi. Wyżywienie moim zdaniem wystarczajace, z możliwościa dopłaty 15zł dziennie za buffet ( szwedzki stòł) wtedy posiłki sa pòźniej- śniadanie od 9-00 do 10-30, obiad od 14-00 do 15-30, kolacja od 19-00 do 20-30 ( około ) Z posiłkòw komercyjnych korzystałam w wekendy - można było sie rano wyspać.
A może jest możliwość za jakąś tam opłatą dostać pojedynkę ?? dowiem się. Chyba że ktoś na forum spotkał się z takim problemem jak ja mam. Nie chcę być dla kogoś ciężarem z powodu moich dolegliwości
Sanatorium znajduje sie w hotelu ****; I i IIp to goście comercyjni, natomiast III i IVp to kuracjusze z ZUS i NFZ. Imprezy zabawowe organizowane sa dla wszystkich w pieknych salach z parkietem i barem. Bawiace sie towarzystwo w wieku od 20 lat w zwyż. Muzyka na żywo porywajaca do tańca w każdym wieku : . A co do pokojòw 1 osobowych jest ich niemało, także szansa jest zawsze. Chociaż ja jestem zwolennikiem towarzystwa,zawsze raźniej
Dziewczyny zobaczymy jak to będzie, jakie towarzystwo nam się trafi. Ja lubię ludzi, jak się trafi na osoby co nadają na tych samych " falach " to można gadać godzinami i jeszcze mało wtedy wiek nie ma nawet znaczenia jak ta osoba fajna. Pożyjemy zobaczymy Ja powinnam dotrzeć na miejsce ok 12 jakoś. Pozdrowionka
Basiusia skąd jedziesz?Ja z pod Poznania wyjadę tak żeby być na ósmą rano chcę mieć jedynkę tak sobie wymyśliłam ale oczywiście nie wiem czy nie pośpię za długo i wyjdzie jak zwykle Pozdrawiam
Aga ja jadę z Katowic pks em ponad 5 godzin. Pks mam 5:20 odjazd. A do Katowic muszę dojechać nocnym autobusem który jest o 4 :17. Także pobudka wcześnie