Wieniec Zdrój - Jutrzenka- od 2 stycznia 2018
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Wieniec Zdrój - Jutrzenka- od 2 stycznia 2018
-
JolantaP
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 gru 2017 19:45
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Czy mogłabyś opisać jak wyglądają pokoje dla zusowców?
- Fionka
- Przyjaciel forum

Witam. Z tą wiochą to głupio wyszło, niepotrzebnie powtórzyłam komentarze bo pisali że nie ma tam sklepów i gdzie wyjść.Już tam nie zaglądam. Tutaj mam fajne forum,nie będę czytać głupot, wiadomo że nigdy wszystkim się nie dogodziwiesniaczkaela pisze: 29 gru 2017 20:33 Wtrącę swoje trzy grosze , bo byłam i widziałam . Mój pobyt był króciutki ale w większości skoncentrowałam się na tym aby dokładnie przeprowadzić rekonesansPo pierwsze trudno to nazwać wiochą , bo krówki sie nie pasą , fakt kurort to puki co nie jest ale cała miejscowość to właściwie uzdrowisko , ładny zadbany mini park z pergolami , gdzie nawet w czasie deszczu można pospacerować w kółko , klapnąć na ławeczce ,pogadusiać . Sklepy są dwa , jeden Delikatesy a drugi przemysłowy , hotelik Hel z knajpką i pyszną szarlotką , nawet przy przemysłowym samogonu można skosztować , jest co robić nawet nie wychodząc z obiektu , tylko kaska na bilard , czy kręgle potrzebna , w karciochy przy lobby barze też graliśmy , parkietoterapia to 10 zeta ale bardzo fajna muzyczka i elegancko . 3i 4 piętro to w większości ZUS tam nie ma perskich dywanów - na szczęście , lodówki w większości pokoi były bo się ZUS-owcy zbuntowali . Na 1i 2 komercyjni i NFZ , tam się dywan ściele równo -brrr.
i przepych jak w tureckich serialach
. Obsługa zwinna , sympatyczna , baza zabiegowa na wysokim poziomie . ZUS meldował się że wychodzi , bo o godz. 21 obchód , po meldunku bez problemu , byle pion utrzymać , nie rozrabiać , nie mylić kanapy na holu z łóżkiem, i zjawiać się na zabiegach . Najlepiej jeszcze jutro zeskanuj zaświadczenie i z listem przewodnim , ładnie prosząc własnymi słowami uzasadnij prosbę ,kierując do osoby decyzyjnej. Powinnaś dostać jedynkę . Jedzenie smaczne , możliwośc diet po uzgodnieniu z lekarzem na pierwszej wizycie . Ogólnie uważam że ośrodek sie udał . Nie jest to jednak miejsce dla tych co lubia dużo łazikować, zwiedzać , czy zmieniać lokale na parkietoterapię .Natomiast potrafią postawić na nogi.
- Fionka
- Przyjaciel forum

-
kuco
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2017 09:01
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 0
-
Agnieszka73
- Kuracjusz

- Na forum od: 13 gru 2017 19:06
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- kuty
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 9 razy
A czy pokój rezerwowałaś wcześniej, czy udało się na miejscu?Agnieszka73 pisze: 03 sty 2018 09:50 Po pierwszym dniu no cóż jest tutaj bardzo ładniekart do zabiegów jeszcze nie ma to uczucie raczej jak na wczasach
wzięłam jedynkę niby fajnie bo sama ale jak tak dalej pójdzie to będę na ludzi szczekac
bo nie ma z kim pogadać
To jest piękna taka złota klatka
kto lubi to napewno się może tutaj wyciszyć
![]()