Dzieci były nad wyraz ruchliwe .
Na końcu mojego pierwszego postu , zadałam pytanie ... Czy RODZICE zachowali się aspołecznie , nie pytałam o dzieci . Rodzice - jak pisałam - zajęci byli swoimi sprawami , nawet nie próbowali opanować swoich pociech ... i o tym jest dyskusja .
Aspołeczne zachowania w sanatorium
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 255 razy
- Podziękowano: 137 razy
Re: Aspołeczne zachowania w sanatorium
Na prawdę Marku nie widzisz różnicy
Ty nie masz wpływu na zachowanie Twojego syna , rodzice dzieli mieli .
Zgadzam się z Twoim zdaniem , że .. " wystarczy tylko trochę wyobraźni no i zwyczajnej międzyludzkiej tolerancji " wystarczyło , aby rodzice umiejscowili dzieci przy oknie , a Oni usiedli obok nas .
Nie jest przyjemne , gdy dziecko albo kopnie w bok , albo łokciem potraktuje . Jestem tolerancyjna , ale nie aż tak .
Ty nie masz wpływu na zachowanie Twojego syna , rodzice dzieli mieli .
Zgadzam się z Twoim zdaniem , że .. " wystarczy tylko trochę wyobraźni no i zwyczajnej międzyludzkiej tolerancji " wystarczyło , aby rodzice umiejscowili dzieci przy oknie , a Oni usiedli obok nas .
Nie jest przyjemne , gdy dziecko albo kopnie w bok , albo łokciem potraktuje . Jestem tolerancyjna , ale nie aż tak .
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Aspołeczne zachowania w sanatorium
Witam
Gieniu wierz mi, że jestem w stanie wiele wytrzymać, ale takiego zachowania raczej bym nie wytrzymała.
Dzieci wychowywane są bezstresowo, dobrze, niech będą nie mam ci przeciw temu Każdy wychowuje jak uważa za stosowne.
Ale podstawowych zasad dobrego zachowania to powinni nauczyć ich rodzice. I to jak zachowują się nasze dzieci świadczy o nas rodzicach.
Pozdrawiam
Gieniu wierz mi, że jestem w stanie wiele wytrzymać, ale takiego zachowania raczej bym nie wytrzymała.
Dzieci wychowywane są bezstresowo, dobrze, niech będą nie mam ci przeciw temu Każdy wychowuje jak uważa za stosowne.
Ale podstawowych zasad dobrego zachowania to powinni nauczyć ich rodzice. I to jak zachowują się nasze dzieci świadczy o nas rodzicach.
Pozdrawiam