No co Ty MarkuMaarek36 pisze: 09 sty 2018 15:21Miła Gieniu - jedno pytanie: jak na to wszystko znaleźć czas w sanatorium? Dla mnie niepojęteGIENIA pisze: 09 sty 2018 14:47 Cały wieczór bla bla , która z którym za rekę , która na którego patrzyła , który wodził za którą wzrokiem jest cacy .... ale taniec jest be ....
zakłamane mohery![]()
![]()
Aspołeczne zachowania w sanatorium
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
Re: Aspołeczne zachowania w sanatorium
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
- GIENIA
- Przyjaciel forum

Wyspać , to mozna się z własnym mężem , cudzy nigdy na to nie pozwoliMaarek36 pisze: 09 sty 2018 15:26 A sypianie z cudzym mężem to jest zachowanie aspołeczne czy wręcz przeciwnie![]()
I mozna to uznać za prace społeczną ... byle nie w kolektywie
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Moja wiedza opierała się tylko na tym co tam napisałeś i na podstawie tego jest opinia na temat bawiącej się grupy.Maarek36 pisze:Wierzę, że Twoja opinia negatywna wobec nas nie wypływa ze złych intencji czy złośliwości a po prostu z braku wiedzy (...)
Gdyby przy tamtym poście był taki bardziej szczegółowy opis to nie byłoby w ogóle tematu. Ale, dziwi mnie ta rozbieżność:
Maarek36 pisze:(...) Sala świetlicowa była na parterze i miała zamykane drzwi (...)
Nie wiem skąd Gienia ma tę wiedzę, ale jakaś różnica tu występuje. Najprościej byłoby podać nazwę tego, jak samGIENIA pisze:(...) Marek ..... sam zorganizował sprzęt , duuuży , niewykorzystany hol (...)
napisałeś, dużego ośrodka i też załatwiłoby to sprawę. Odniosę się jeszcze jednym zdaniem do ostatniego akapitu
z postu, którego fragment zacytowałem powyżej. Patrzmy też na to, prowadząc działania zmierzające do poprawy
naszego stanu zdrowia, aby tymi działaniami nie przeszkadzać innym, nawet tym będącym w mniejszości.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

Marek korzystał ze swojego sprzętu muzycznego w niejednym sanatorium .... być może On pisał o innym , a ja skojarzyłam z innym .... przepraszam .. moja wina