Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam wszystkich kuracjuszy. Mam skierowanie na rehabilitację z ZUS do Poddębic. Proszę o informację, opinię, Wasze spostrzeżenia z tego przybytku.Dziękuję
Witaj na Forum yenny,nie będę Cię wprowadzał w błąd i karmił wiadomościami z przed 4-lat,skorzystaj z wyszukiwarki-prawy górny róg z lupką i napisem -szukaj-z tego co czytałem to opinie są różne-istotne jest to też czy jedziesz z turnusu ZUS czy na oddział rehabilitacyjny-szpitalny-bo są tam obydwa,Miłego Pobytu Życzę i Poprawy Zdrowia po udanej Rehabilitacji,Pozdrawiam
Dziękuję za odpowiedz . Moje skierowanie jest na rehabilitację leczniczą w ramach prewencji rentowej ZUS cokolwiek by to oznaczało. Konkretnie Poddębickie Centrum Zdrowia - Budynek G. Może coś Wam to mówi ?