opinie o rehabilitacji w Poddębicach

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
yenny
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2012 21:12

opinie o rehabilitacji w Poddębicach

Post autor: yenny »

Witam wszystkich kuracjuszy. Mam skierowanie na rehabilitację z ZUS do Poddębic. Proszę o informację, opinię, Wasze spostrzeżenia z tego przybytku.Dziękuję ;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: opinie o rehabilitacji w Poddębicach

Post autor: andrzej1955 »

Witaj na Forum yenny,nie będę Cię wprowadzał w błąd i karmił wiadomościami z przed 4-lat,skorzystaj z wyszukiwarki-prawy górny róg z lupką i napisem -szukaj-z tego co czytałem to opinie są różne-istotne jest to też czy jedziesz z turnusu ZUS czy na oddział rehabilitacyjny-szpitalny-bo są tam obydwa,Miłego Pobytu Życzę i Poprawy Zdrowia po udanej Rehabilitacji,Pozdrawiam
Awatar użytkownika
yenny
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2012 21:12

Post autor: yenny »

Dziękuję za odpowiedz :D . Moje skierowanie jest na rehabilitację leczniczą w ramach prewencji rentowej ZUS cokolwiek by to oznaczało. Konkretnie Poddębickie Centrum Zdrowia - Budynek G. Może coś Wam to mówi :roll: ?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Wspomniałem o wyszukiwarce-prawy górny róg z napisem szukaj i lupką-coś zapewne Ci się rozjaśni,Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ