Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sierotko kobieca intuicja a ponadto po jego wypowiedziach i to prawie na wszystkich tutaj forach.
A i zapewne chętnie by dołączył do naszego planowanego wypadu.
Basiu aleś zaszalała z tą grzesznicą . Osobiście uważam że jak się ma nogi które jeszcze noszą to dopiero jest grzech nie tańczyć.Byłam już parę razy w sanatorium i zawsze chodzę na tańce nawet mąż mi w tym nie przeszkodzi.Uważam taniec za bardzo dobrą terapię i polecam wszystkim. Pozdrawiam.
Poznałam na turnusie fajnego facecika ale dopiero po powrocie do domów żałowaliśmy, że byliśmy za grzeczni i skończyło się tylko na niewinnych pocałunkach Ale mimo to, wspomnienia są cudowne nawet bez sexu jak to niektórzy (zgorszeni) opisują. Pozdrawiam
olga57 pisze:Basiu aleś zaszalała z tą grzesznicą . Osobiście uważam że jak się ma nogi które jeszcze noszą to dopiero jest grzech nie tańczyć.Byłam już parę razy w sanatorium i zawsze chodzę na tańce nawet mąż mi w tym nie przeszkodzi.Uważam taniec za bardzo dobrą terapię i polecam wszystkim. Pozdrawiam.
Witaj Basiu zgadzam się z tobą tańce toooo dopiero terapia,i niech zazdroszczą ci którzy jadą i nie korzystają z dodatkowych zabiegów POZDRAWIAM
olga57 pisze:Basiu aleś zaszalała z tą grzesznicą . Osobiście uważam że jak się ma nogi które jeszcze noszą to dopiero jest grzech nie tańczyć.Byłam już parę razy w sanatorium i zawsze chodzę na tańce nawet mąż mi w tym nie przeszkodzi.Uważam taniec za bardzo dobrą terapię i polecam wszystkim. Pozdrawiam.
Witaj Basiu zgadzam się z tobą tańce toooo dopiero terapia,i niech zazdroszczą ci którzy jadą i nie korzystają z dodatkowych zabiegów POZDRAWIAM
Basia Olsztyn pisze:Olga, zauważ że użyłam słowa grzesznica w cudzysłowiu, a więc napisałam trochę z przekorą. Tańce zalecała tez pani dr w Równicy w Ustroniu na pierwszej wizycie, mówiąc że jest to najtańsza i najmilsza forma terapii, zachęcała nawet do flirtu
I tak to Basiu odczytałam .Wszystko ok.Też czekam za terminem do sanatorium i muszę szybko nogę wyleczyć co bym mogła sobie pohulać na parkiecie .Cały czas się zastanawiam gdzie bym chciała pojechać.
Pozdrawiam.